Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгубив службен о на пријателска со хит ем хај.Н е видов дека сме играле во 3 и ја сабајле ќе местев тактика и што да видам.

KK Kumanovo, т.е. газдата на KK Kumanovo се откажува од играва, ваљда веќе и знаете горе-долу сите... Ипак тој ја има отворено темава на форумов, треба да сме му благодарни заради тоа и едноставно беше... најдобар.

Се надевам дека ќе го даде тимот на друг оти ако отидат играчиве од овде ќе се намали тежината на лигата.
Ипак негово е да одлучи не е на нас.Па без конкуренција е едноставно.

Нека падне, глупо е вака да го даде, како прво на кого да го даде? Како второ, се откажува, нема зашто тимот уште да постои. :)
А и не е фер да го даде на некој.

Куманово убедливо најдобар,иначе која е причината што ја напушта лигата?

Нека падне, глупо е вака да го даде, како прво на кого да го даде? Како второ, се откажува, нема зашто тимот уште да постои. :)
А и не е фер да го даде на некој.

Зар мислиш дека би бил тој паметен потег да го остави така тимот кога има одлични играчи пред се тој тим ја преставуваше Македонија како најдобар тим и сепак мислам дека тимот треба да го даде на некој друг повторно ќе одиме чекор назад ако го остави така.

Абе тоа си е негов личен избор, негов тим што сака ќе му прави. Иначе жал ми е што никогаш не успеав да излезам на мегдан со него, ама еве надеж имам уште, можеби во купот ќе се сретнеме. Сепак најдобар менаџер од Македонија без конкуренција, жално е што се откажува али изгледа си има обврски и нема време за Чаразај.

Ќе биде интересно од другата сезона во суперлигата, ќе има голема борба за тронот.:)

Aј за некој со послаб тим ако сака играч за без пари :)

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Unknown Player Suggested Positions: Shooting Guard
Point Guard
Form: 5 Age: 17
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 164
Weight: 72 Skills Index: 15.825
Salary: 28.657 Defence: 9
Free Throws: 5 Two Point: 7
Three Point: 4 Dribbling: 5
Passing: 5 Speed: 4
Footwork: 7 Rebounds: 4
Experience: 1

Deadline-от е до 1 по полноќ

Момци, ме немаше нешто у последно време. Честитки до Кирца за победата над мене пред 2 кола,а денес можно е да победам со Македонија

Еве уште една победа над Пелистер. Минатата беше со 30, а сеа со 1 разлика. Нема што да кажам, имав многу среќа, и победата дефинитивно ја препишувам на име на Станислав Ситкин кој имаше 18 коша, 7 офанзивни скока, 16 дефанзивни скока, и 2 асистенции.

Едноставно цар играч имам, и по 5ти пат е МВП.:)

Еве уште еден пораз од Мзт-Скопје, сега 90:49. Играв со послаб тим, ги одмарав малце главните играчи, веќе почнува купот..
Сега Кирца е над мене. Честито Кирца.

Незадоволен од утакмицава играв со последниов и само 40 разлика првите 3/4 ми даваше по само 6 коша по секоја четвртина ама последнава го тепав само еден разлика 10-9 за севкупен резултат 27:67 ама изгледа оти тимскиот дух ми падна сега ми е очајна продадов двајца играчи и купив еден Симон Шаап има одлична оценка за два поена 13+ а реализација за 2 поени му беше 1/4 срамота ама 22 годишен плус искуство 1 :toe: и имав 50 скокови на утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom