Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Очекуван пораз од 15-20 разлика.Да имав повеќе среќа може и ќе го тепав.
Шут за 3поени 3-20.Многу топки ми украде,многу блока ми залепи,и ја му залепив ама важно мвп ми е Ивица Радулович и на цела утакмица.
Кој ремонт ќе го има на меѓусезона.Само да озвадам некој асален што вреди многу.Ќе морам некој тројкаш да земам.
Инаку оваа прилика ја користам и да му ја честитам победата на Шоути против Охрид.
Браво другар.

Јас испаднав минатото коло од купов башка и поарно ми се пореметуваа играчиве којзнае само колку повреди фанав поради премногу умор секогаш најдобрите ми беа повредени иначе изгубив во купот од Strumica DC само 5-6 разлика можев и да го тепам да ми играше најновиот трансфер ама сакав да изгубам.
Пред да го играм купов се си беше ок кога почна да се игра имав солидни резултати ама поради умор во играта направив 2 порази од ботски тимови со по 2-3 разлика.

Повторно се вратив во плус сега многу побрзо ми оди со проширувањето на салата.
Иначе утре играм со Апостолски.

Јас најверојатно ќе собирам пари за ново засилување ако играм во Play0ff можев и по некоја логика и во првите 2 места али се заебав местев безвеза тактика,преголем умор и кикснав 2 со по 2-3 разлика а сега 1 и 2 бегаат по 3 бода.

Denes tesko ke bide za mene, bidejki ne namestiv taktika ko so treba. :toe:

Kako i da e so sreka na site. :tv:

Тепав 35-96 идно коло дома со Капиталс ќе биде интересно:helou:

Да ти ебам несреќата шо ја иам.Па како е можно.Изгубив 9 разлика од Колибри и тоа во првите 35 минути водев и тоа сум водел и со 10 разлика за да ми напраи 17-0.
Пу јзк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom