Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер очекувам победа над 50 разлика против Анастасиевски!АЈ со среќа на сите!

Изгубив само 30 разлика од Куманово што е рамно на победа(само што не носи бодови). Имајќи го во предвид првиот пораз од 85 разлика ова е и некојси напредок.И се нервирам стварно кога губам од некој безвезален противник што е послаб од мене. Куманово ништо посебно само што имаше 30 скока повеќе од мене.хахах влегов во филмот. Сите сме уште далеку од него. 43-73 конечен. Баш ќе проверам дали дадол некој пат помалку кошеви.:vozbud:
проверено,најмалку против мене и Охрид, 73. Инаку сочувство за Кирца,гледам многу изгубил од Креатив,го утепал со тројки.

Сум изгубил 6 разлика, ама форматирав компјутерот, заборавив да наместам постава.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не е можно.Сум изгубил 50 разлика од крреатив.Па дали е могуче типот да има 23 тројки од 38 обиди.Пу јзк не искористов тоа што изгуби ханибал.Наредна сезона дупло ќе му наплатам.

Тепав против Лузер 72-66 добро е
Идно коло играм со КК Стреет на гости и најверојатно тепам
:salut:

Изгубив само 30 разлика од Куманово што е рамно на победа(само што не носи бодови). Имајќи го во предвид првиот пораз од 85 разлика ова е и некојси напредок.И се нервирам стварно кога губам од некој безвезален противник што е послаб од мене. Куманово ништо посебно само што имаше 30 скока повеќе од мене.хахах влегов во филмот. Сите сме уште далеку од него. 43-73 конечен. Баш ќе проверам дали дадол некој пат помалку кошеви.:vozbud:
проверено,најмалку против мене и Охрид, 73. Инаку сочувство за Кирца,гледам многу изгубил од Креатив,го утепал со тројки.

Ја мислам дека ова е благ збор за она што ми го напраи.Ова е врв на среќата ја мислам.Денес дефинитивно му е денот на овој а мене и не ми е.

Ја мислам дека ова е благ збор за она што ми го напраи.Ова е врв на среќата ја мислам.Денес дефинитивно му е денот на овој а мене и не ми е.
И на мене не ми се веруваше кога видов али јбг.:tapp:

Тепав 20 разлика...потфрлиа играчите...очекував 50!!!

еј утре куп ај со среќа на сите!
Ја си испаднав па до некаде и поарно:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom