Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти ебам несреќата шо ја иам.Па како е можно.Изгубив 9 разлика од Колибри и тоа во првите 35 минути водев и тоа сум водел и со 10 разлика за да ми напраи 17-0.
Пу јзк.
Ја пратев и твојата утакмица,интересна беше.
Јас победив над КК Тетово. Ме чуди Охрид, што зема константно да губи. Креатив ми се доближува опасно.

Macedonian Warriors - Апостолски 79:29​

Тотално задоволен од натпреваров одличен натпревар играа моите првиот натпревар го тепав тесно со 10 разлика а сега дури 50 просто неверојатно.
Играчот Stojan Gjorgiovski што го земав од КК Охрид минатата сезона постигна 36 поена а кога го земав имаше скил 15.000 и го купив за 750.000 а сега има скоро 20.000 скил и вреди околу 1.500.000 :)
Иначе сега имам 150.000 само што испаднав од минус па сакам да прашам дали да ги чувам париве за евентуално ако играм плејоф за појачување или да влечам играч и другите да ги чувам.

Утре иам многу важна утакмица.Мора да ја тепам бидејќи со тие што се бркам играат со тешки противници.Значи потребна ми е победа над битолски унишувачи на забава како онаа во купот барем за едно 8-10 кошеви поубедлива.
Ај со среќа утре.

Ја утре воопшто не ни знам каква утакмица имам.

Иначе сега гледам сме играле У-21, не наместив постава... АЛИ ТЕПАВМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
63:52 против ВЕНЕЦУЕЛА! ПУКНИ ХУГО!

Ја утре воопшто не ни знам каква утакмица имам.

Иначе сега гледам сме играле У-21, не наместив постава... АЛИ ТЕПАВМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
63:52 против ВЕНЕЦУЕЛА! ПУКНИ ХУГО!
ХУГО ЅВЕР!!!!:back:

Утре иам многу важна утакмица.Мора да ја тепам бидејќи со тие што се бркам играат со тешки противници.Значи потребна ми е победа над битолски унишувачи на забава како онаа во купот барем за едно 8-10 кошеви поубедлива.
Ај со среќа утре.
Победи го и на мене да ми направиш услуга.:smir:

Мислам дека денеска играм со Бршјак Војвода не сум сигурен ќе има борба за 3-тото место.
Иначе некој ако знае нека каже кај да одам за да сменам пасворд ?

Победи го и на мене да ми направиш услуга.:smir:

И ти изгуби да ми напраиш услуга:smir:

Мислам дека денеска играм со Бршјак Војвода не сум сигурен ќе има борба за 3-тото место.
Иначе некој ако знае нека каже кај да одам за да сменам пасворд ?

Во пропертис или ако ти е српски опредељања.Ќе се снајдеш сигурно.

Уште 7 кола до крајот.

Јас играм се со ботови, така да чекам 7/7. Со среќа на сите денес.

Каква прекрасна победа за покачување на кош разликата. Победив во гости со резултат 40-90.

Добра утакмица, 50 коша разлика. Уште 6 кола до крајот, се надевам на 6 победи и да се зацврстам на 3 место кое ќе ме носи во бараж, за да влезам во 3 лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom