Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сум изгубил од ретардот ама многу е појак
Ми понудиле 2 000 000 за тој центарот па кога ќе го продадам ќе собирам пари за екстра центар:tv:

Играв една пријателска со една екипичка од Србија.Победа 30-84 ама тие беа ептен слаби. Ајде ако некој е за пријателска....:helou:

Играв една пријателска со една екипичка од Србија.Победа 30-84 ама тие беа ептен слаби. Ајде ако некој е за пријателска....:helou:
Да не се збуни? За два дена почнува сезоната ти пријателска сакаш? :)

ДА ТИ ЕБАМ ИГРАВА!
Пак ме нервира бе.
Не ми ја покажува утрешната утакмица со Паукс и не можам постава да наместам!

Ајдеееееее утре почнува новата сезонааааааа. :vozbud:

Првото коло со Крволочни Тигрови има маста да му ја извадам. :vozbud:

Да се пофалам дојдов до - 500 супер иде секое коло по 300 ми дава и го смалувам,закон играчи поминаа сега на Маркет ама не планирам пак да трошам пари ке си чувам за наредна сезона ако влезам во наредна лига.
Иначе конечно тимскиот дух ми стана Poor супер таман за утрешната утакмица со Тошка Црни :)
Иначе Ред Девил кога ја играш утакмицата во купот ке можеме ние да ја гледаме или не ?

Да се пофалам дојдов до - 500 супер иде секое коло по 300 ми дава и го смалувам,закон играчи поминаа сега на Маркет ама не планирам пак да трошам пари ке си чувам за наредна сезона ако влезам во наредна лига.
Иначе конечно тимскиот дух ми стана Poor супер таман за утрешната утакмица со Тошка Црни :)
Иначе Ред Девил кога ја играш утакмицата во купот ке можеме ние да ја гледаме или не ?
Во 16:00 почнува и ќе можете да ја гледате мислам.
Одлучува за титула изгледа наместив постава сега ме мрзи да уклучам играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom