Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ја го тепав Виктораниус во приватниот куп 83:46 или така нешто, ама ми попушта ретардот.

Јас во 17:00 со Македонија дали да местам тактика ке се одморат ли играчите до 1-то коло ?

абе будалче 4 дена има до првенство, како може да не се одморат. Башка ќе те казнат 450000 за walkover. а вака ќе си земеш пари....иам сала 10000. И играме од 19 00 часот.

Намести слободно постава бе, по 2% од една четвртина се добива умор или по 1% не знам точно, намести слободно.

Како се мести тоа ?
Иначе очекувам највеќе поени да постигнат моите во 1 и 3 четвртина :)
Епа кога местиш тактика местиш играчи нели за сите четвртини поединечно и после на крај ти има тоа со 100% кај сите играчи и види на Правниче кои му се јаки, кои не му се, на тие послабите мести 70%, 80%, 90%...

Замене сите му се јаки :):) најдобро нека не се мачат зега секако ке изгубам здравје во лигата може :)

Еј и на тие послабите кај него мести тоа 70%, 80%, 90% во одбрана да го чуваат, на тие најјаките по 100%.

Море зошто збориш така.
Тоа не гледа по јаки и слаби.Тие јаките поентери што брцаат над 10 поени по утакмица по 100 посто,тие шти имаат асистенции по80 посто и тие што се слаб за шут по 60-70 посто.Па сеа глеј ти,.

Колку лошо изиграв со Ајсшутер тоа е неверојатно. Шут за 2 поени ми беше 35%. само 8 асистенции и 20 лични грешки!!!! Победив 60-30 ама ова е дефинитивно најлошиот натпревар што сум го изиграл последнава година. Ќе лета некој од тимов така ми изгледа мене.

Колку лошо изиграв со Ајсшутер тоа е неверојатно. Шут за 2 поени ми беше 35%. само 8 асистенции и 20 лични грешки!!!! Победив 60-30 ама ова е дефинитивно најлошиот натпревар што сум го изиграл последнава година. Ќе лета некој од тимов така ми изгледа мене.
Еее важно си тепал бе.
Честито на тебе.
А честито и на Ајсшутер, добар е.

Правниче многу малку разлика си ме тепал мора нешто да смениш :wink: Loser ме тепаше повеќе разлика само 30 плус него неможев ни 30 да му дадам :( и ми даваше околу 75 коша :)
Фала Ред Девил

Правниче многу малку разлика си ме тепал мора нешто да смениш :wink: Loser ме тепаше повеќе разлика само 30 плус него неможев ни 30 да му дадам :( и ми даваше околу 75 коша :)
Фала Ред Девил
Нп...

Уште 4 дена почнува новата сезона или грешка сум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom