А
Ајсшутер
Гостин
Епа уште играчите да ми се одморат и тимскиот дух да ми се крене,веќе 2 недели немам купено ни еден играч и тимскиот дух ми е терибл зш така и на колку време одприлика се поправува ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе проценет е 1 800 000 сега а пред тоа цената знаеше да стигне до кај 2 100 000Испод 4.500.000 не му го давај барем јас така мислам.
Абе проценет е 1 800 000 сега а пред тоа цената знаеше да стигне до кај 2 100 000
Па не знам шо да праам:uvo:
Му пишав 1 900 000 ама после ја избришав пораката па не знам дали му стигнаЕпа чим така ако ди дава 3.200.000 пуштај го :smir:
И ја не се форсирам во купот, сега баш ќе видам со кого сум се паднал, минатата сезона стигнав до 1/2 финале и ебани 300.000 ќарив само.Ги има и двојките за Националниот куп на Македонија,нема многу да форсирам таму па да ги изморам играчите како минатата сезона и пак ништо да не земам освен парите од влезниците кои и инаку се малку.
Иначе Ред Девил со среќа пошто сум ти подршка 2CB Money кај мене на сметка![]()
А ти го правеше ретарду, само ако изгубам утре, ќе ми должиш 50 ЦБ мани.Јас не местам тактика веќе 4 меча. Си имам направено една тактика таму ама слаба е гледам денес сум изгубил ама не се замарам со купот.