Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Ајсшутер, фала.

АЈДЕ ИГРАЧИ ДАЈТЕ СЕ ОД СЕБЕ, АКО НЕ ТЕПАТЕ МАЈКА ДА ВИ ЕБАМ, НЕ ВИ ДАВАМ ВИШЕ ПЛАТА, РЕТАРДИ ЕДНИ.

П33р4енценценценцне брат43нценцен ај со среќи4кааа да го дупн@ш на Паукс њињињињиињињињињ.

Киссс4инааа поздрва4ињааа лолчинааа мвачкиии.

п.с РЕТАРД СИ !

p.p.s Izvini za kirilicata, nemam latinica. :pos:

П33р4енценценценцне брат43нценцен ај со среќи4кааа да го дупн@ш на Паукс њињињињиињињињињ.

Киссс4инааа поздрва4ињааа лолчинааа мвачкиии.

п.с РЕТАРД СИ !

p.p.s Izvini za kirilicata, nemam latinica. :pos:
Глеј го бе пак стисна спејс пред !.
И да си инсталираш латиница! И ја немам, ama se sna0gjam so 4etv0rk1v3.
Чим ти ми кажа СО СРЕЌА, знам дека нема да бидам прв. :(

Еве сега нешто пак заебава ебаниов Чаразај.
Е се им ебам, не работат денеска изгледа.

Абе немој со мене сега црн хумор, нешто проблем има играва, шо ги ебам. Нема резултат.

Кајмене се си отвара нормално работи сајтов незнам оти така кајтебе.

И вчера имаа проблеми со ажурирањето и сега изгледа имат слични проблеми. Иначе чим имаат такви проблеми, утакмицата сеуште не е одиграна. Ќе се одигра одкога ќе ги решат проблемите.

Кајмене се си отвара нормално работи сајтов незнам оти така кајтебе.

Сајтот се отвара, ама утакмицата уште не е почната, заебава нешто. Имат изгледа проблеми чаразај.

Имаат некои технички проблеми,или пак го упдејтираат пред почетокот на сезоната.

Ако разгледате подобро на почетната страна ќе видите дека има известување дека играта ќе иде споро во наредниов период зашто се додаваат нови сервери и се апдејтуваат старите. така да очекувано е.
и не е толку страшно.
Него утре стартува нова сезона, какви ви се очекувањата и плановите за новата сезона???
јас лично сакам само опстанок да си изборам , а не исклучувам и да си го задржам петтото место на табелата. Оваа година имам намера да купам еден ѕвер центар и некое ѕверско крило.

Ако разгледате подобро на почетната страна ќе видите дека има известување дека играта ќе иде споро во наредниов период зашто се додаваат нови сервери и се апдејтуваат старите. така да очекувано е.
и не е толку страшно.
Него утре стартува нова сезона, какви ви се очекувањата и плановите за новата сезона???
јас лично сакам само опстанок да си изборам , а не исклучувам и да си го задржам петтото место на табелата. Оваа година имам намера да купам еден ѕвер центар и некое ѕверско крило.
Ја сезонава очекувам да изборам пласман во прва лига, значи да сум на некоја од првите две позиции, не купувам ништо, ќе собирам пари за некој ѕверски играч за дури наредната сезона (се надевам во прва лига)
И ќе пратам што се случува во прва лига, нормално.

Јас оваа сезона очекувам да бидам во првите 4 позиции на табелата,преку сезоната не купувам ништо ке гледам да соберам повише пари за да можам следната сезона да се појачам со нови засилувања да не испаднам.

Ја оваа сезона очекувам да или се надевам како и да е да освоам 2-ро место оти за 1-во немам шанси прв е најјаки ама малце тешко и 2-ро место оти пари се нема од спонзори ми даде само 545 000 а платата на играчите ми е 560 000:tapp: а и неможам да продадам ниеден играч освен нај јакиот центар на секоја утакмица шо има повеќе асистенции од плејот,нај многу скокови,еден од најдобрите поентери.....и сеа без него ќе останам:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom