Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Епа уште играчите да ми се одморат и тимскиот дух да ми се крене,веќе 2 недели немам купено ни еден играч и тимскиот дух ми е терибл зш така и на колку време одприлика се поправува ?

Со среќа на сите во наредната сезона, да биде најквалитетна досега! Иако има уште неколку дена до стартот.

Луѓе еве шо пораче ми стигна
Re: jonas soderberg
How much do you want for this player?

Еве шо играч е
Team Name: КК ОРКА Fame: Barely Known Suggested Positions: Small Forward
Center
Form: 3 Age: 18
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 211
Weight: 110 Skills Index: 19.166
Salary: 28.621 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 3 Two Point: 5
Three Point: 6 Dribbling: 6
Passing: 7 Speed: 6
Footwork: 5 Rebounds: 6
Experience: 1

Планирам да му побарам 1 800 000-1 900 000 ама па само еден центар ми е а и пф немам(мислам на добри играчи)

Епа чим така ако ди дава 3.200.000 пуштај го :smir:
Му пишав 1 900 000 ама после ја избришав пораката па не знам дали му стигна
Ти шо викаш му стигна?:)
Едит:Му пишав уште една порака и му побарав 2 000 000

Требало повише да му бараш .. барем 2.500.000

Иначе одприлика за колку време би требало да ми се се подобри тимскиот дух веќе 2 недели неам купено ништо и сеуште ми е Терибл :(

Абе неколку недели ќе ти биде терибл, почекај малце да се оправи.

Иначе во купот се ќе се решава во последното коло кога играм со Паукс, уште две кола имам, кој тепа во последно шампион е и лапа 52 ретардирани ЦБ Пари или колку и да беа.

Ги има и двојките за Националниот куп на Македонија,нема многу да форсирам таму па да ги изморам играчите како минатата сезона и пак ништо да не земам освен парите од влезниците кои и инаку се малку.
Иначе Ред Девил со среќа пошто сум ти подршка 2CB Money кај мене на сметка :pos::pos:

Ги има и двојките за Националниот куп на Македонија,нема многу да форсирам таму па да ги изморам играчите како минатата сезона и пак ништо да не земам освен парите од влезниците кои и инаку се малку.
Иначе Ред Девил со среќа пошто сум ти подршка 2CB Money кај мене на сметка :pos::pos:
И ја не се форсирам во купот, сега баш ќе видам со кого сум се паднал, минатата сезона стигнав до 1/2 финале и ебани 300.000 ќарив само.
Иначе фала Ајсшутер, добиваш 2 ЦБ Пари ако освојам. :)

Го скокам првото коло. :)

Уф заборавив на приватниот куп, одвај ја тепав ОРКА, 62:57, сум губел и 10-тина разлика...
Утре ќе се решава прашањето за шампионот!

Јас не местам тактика веќе 4 меча. Си имам направено една тактика таму ама слаба е гледам денес сум изгубил ама не се замарам со купот.

Јас не местам тактика веќе 4 меча. Си имам направено една тактика таму ама слаба е гледам денес сум изгубил ама не се замарам со купот.
А ти го правеше ретарду, само ако изгубам утре, ќе ми должиш 50 ЦБ мани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom