Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Sledno se ceka datumot na rastenje na mladite igraci pod 18 godini i sekako novata sezona. :zlo:

Него... Кај се изгуби Марјан4о од темава, гледам по цел ден е онлајн на Чаразај, ама уште не запослил обезбедување.

Ред Девил си ме тепал бајги ама не ги играв новите само Ахарони и бил МВП заедно со Оклинкас иначе оти последната четвртина била прекината ? изгледа само 5 играчи сум имал стаено у цела утамица

Ееееееееее педерчиња не ме викнавте у купот.Педерииииииииииииииииииии!!!!!! Барем некој македонец зема ли CB money? Или ви ги дрпна странец??
Добро до мене ли е или што е работава што не можам играч да продадам???? Еден за играч со 90000 индекс што вреди 12 милиони ми нидеше 7 милиони?!?! Мрдната работа

Ееееееееее педерчиња не ме викнавте у купот.Педерииииииииииииииииииии!!!!!! Барем некој македонец зема ли CB money? Или ви ги дрпна странец??
Добро до мене ли е или што е работава што не можам играч да продадам???? Еден за играч со 90000 индекс што вреди 12 милиони ми нидеше 7 милиони?!?! Мрдната работа
Знам бе, кај мене Питоне вредеше 3,5 милиони го дадов за 2. :(

А ЦБ парите ќе ни ги дрпне странец како изгледа, глупи сме, ретардираниот Виктораниус поканил Срби и сега ќе не ебат.
Ја еве уште губам против Орка, прв сум на табела, ама дали и после ова коло ќе сум прв не знам.

Добро е, тепав, се оправив на крај, 58:46, не сум задоволен од моите, браво Феномену за оваа партија.

Абе ретарду ти ќе ги лапаш цб парите, мамата и јас победив 18 разлика мислам ама шо кој кур 4 место.

Знам бе, кај мене Питоне вредеше 3,5 милиони го дадов за 2. :(

А ЦБ парите ќе ни ги дрпне странец како изгледа, глупи сме, ретардираниот Виктораниус поканил Срби и сега ќе не ебат.
Ја еве уште губам против Орка, прв сум на табела, ама дали и после ова коло ќе сум прв не знам.

Добро е, тепав, се оправив на крај, 58:46, не сум задоволен од моите, браво Феномену за оваа партија.
Честито победа ретарду
Инаку знаев дека на крај ќе изгубам иако се држев до последната четвртина:uvo:
Поз

А се сеќаваш на ретардираната пријателска како го јаде и од мене во првата четвртина ?

Праваш грешки, ама после не праваш кесиња.

позЗ
Моите играчи се ретардирани и во првата четвртина мислат на тренинг се, се заебаваат, ама после сфаќаат дека играат утакмица.
позЗ

Заборавив да ви кажам дека играв пријателска со Лионс Куманово и тепав 63-60:helou:

ајде кој сака пријателска нека нуди- КК македонија-суперлига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom