Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Sledno se ceka datumot na rastenje na mladite igraci pod 18 godini i sekako novata sezona. :zlo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам бе, кај мене Питоне вредеше 3,5 милиони го дадов за 2.Ееееееееее педерчиња не ме викнавте у купот.Педерииииииииииииииииииии!!!!!! Барем некој македонец зема ли CB money? Или ви ги дрпна странец??
Добро до мене ли е или што е работава што не можам играч да продадам???? Еден за играч со 90000 индекс што вреди 12 милиони ми нидеше 7 милиони?!?! Мрдната работа
Честито победа ретардуЗнам бе, кај мене Питоне вредеше 3,5 милиони го дадов за 2.
А ЦБ парите ќе ни ги дрпне странец како изгледа, глупи сме, ретардираниот Виктораниус поканил Срби и сега ќе не ебат.
Ја еве уште губам против Орка, прв сум на табела, ама дали и после ова коло ќе сум прв не знам.
Добро е, тепав, се оправив на крај, 58:46, не сум задоволен од моите, браво Феномену за оваа партија.
Ја не знам првата четвртина како ме смачка така...Честито победа ретарду
Инаку знаев дека на крај ќе изгубам иако се држев до последната четвртина:uvo:
Поз
Ја не знам првата четвртина како ме смачка така...
позз
Моите играчи се ретардирани и во првата четвртина мислат на тренинг се, се заебаваат, ама после сфаќаат дека играат утакмица.А се сеќаваш на ретардираната пријателска како го јаде и од мене во првата четвртина ?
Праваш грешки, ама после не праваш кесиња.
позЗ