Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ја париве од страната за заработка bux.to што кликам на неа,засега имам 5 долари кога ке соберам 10 ке ги префрлам на некој PayPal Account (ке најдам некој што има) па он ке ми порача Цб пари па ке земе некој долар и он :)

Охоо Кирца ис бек. Пеер ај честито одаш во 1 лига, ама тај поразот од мене ќе ти стои како да се сеќаваш на мене. :vozbud:

Иначе и јас зедов ново засилување, купив нов бек, а сеа ќе продадам еден послаб.

Форма: 6 Старост: 25
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 187
Težina: 87 Skills Index: 23.060
Plata: 40.897 (+10% FPF) Одбрана: 10
Слободна Бацања: 9 Dva Poena: 8
Tri Poena: 3 Дриблинг: 7
Dodavanje: 3 Brzina: 8
Позиционирање: 4 Skokovi: 2
Искуство: 5

Виктораниус де да го видиме тој послаб шо ке го продаваш :smir:
И ти имаш уште шанси за Суперлига или ?

Шанси за суперлига немам веќе, само ќе се борам за 6 место.

Иначе еве каков играч продавам, цена 600.000 !

Форма: 6 Старост: 19
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 173
Težina: 68 Skills Index: 16.450
Plata: 22.252 Одбрана: 7
Слободна Бацања: 1 Dva Poena: 5
Tri Poena: 7 Дриблинг: 4
Dodavanje: 5 Brzina: 7
Позиционирање: 1 Skokovi: 9
Искуство: 1

Кирца фала на пофалбите, ама и ти заслужуваш, најдобар си од вторите лиги, се надевам нема одма да испаднеш пак во втора откако ќе дојдеш во прва. :)

И ја би сакал да не испаднам,барем сигурно ќе играм бараж.
Моментално ќе праам ремонт на тимчево.Сите овие 15-16-17 години ќе бришат пошо немаа да ми вршат работа во суперлига,месато нив ќе купамнешто појако.
Во текот на наредната сезона ќе купувам пошо лесно се доаѓа до пари.

Само заради дарежливите спонзори не ми се враќа у втора лига. :)

Здраво луѓе ќе може ли да ми кажете како се игра играва:kesa:?
ПЛС:nesum:

Луѓе, како да се комуницира со главните што се на чаразај за да се вметне плејоф ? Јас мислам дека ќе биде појако со плејоф да се игра, треба да се даде предлог. На пример 1 и 2 место да се директ во полуфинале, а 3, 4, 5, и 6 да играт меѓу себе.

Супер би било.

Луѓе, како да се комуницира со главните што се на чаразај за да се вметне плејоф ? Јас мислам дека ќе биде појако со плејоф да се игра, треба да се даде предлог. На пример 1 и 2 место да се директ во полуфинале, а 3, 4, 5, и 6 да играт меѓу себе.

Супер би било.
Па додека сите да изиграат ќе отиде цел месец. :)

Па додека сите да изиграат ќе отиде цел месец. :)

Зш бе сите ? Нема сите само од 1 до 6 место ќе играт и тоа само во суперлига. Како што се игра во вистинската кошарка. По 1 натпревар ќе одиграт меѓу себе 3 со 5, и 2 со 4 место и од нив победниците ќе играт со 1 и 2 место па потоа финале.

За 1ипол недела може да се одигра цел плејоф. :helou:

Утре се двата меча од полуфиналето на купот, па на Ред Девил да му посакам среќа и нека победи подобриот. :helou:

Утре се двата меча од полуфиналето на купот, па на Ред Девил да му посакам среќа и нека победи подобриот. :helou:
Абе дај стави најслабите, ја ги ставив најслабите да одиграат по 2-3-4 четвртини, знам дека ќе изгубам, само стави послаби да не изгубам многу.

31:5 по првата четвртина, браво за моите ѕверови, 5 поени дадоа. Катастрофа просто кажано, 22 поени еден играч ми даде сам. Не можам да дојдам до шут, во одбрана до скок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom