Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Твоиве супер играат во одбрана ама во напад некако тешко им оди,многу грешки прават.

6 разлика осеќам дека ке тепаш со 1 разлика :)

Твоиве супер играат во одбрана ама во напад некако тешко им оди,многу грешки прават.

6 разлика осеќам дека ке тепаш со 1 разлика :)
Абе тешко дека ќе тепам, да ги ставив најјаките можда, ама па уморот ме заебава.
И знам дека оди тешко во нападот, увек е така, кога тепам, тепам негде 60:40 во просек, малце примам ама малце и давам. Нападот ми е катастрофа.
Абе одбраната да не ме спасува сега ќе бев последен.

6 разлика изгуби,гледаш дека највеќе 10

Јас тепав 10 разлика,ефтиново центарче ми помогна со Sinval Endres 16 поени и Aimo Tikka со 14

Ај ако не те мрзи на крај види колку одиграле АБА Струмица и КК Гоко да знам дали сум останал на истото место. :)

ЕЕЕЕеее, конечно ми отвори!

Знам, видов.
Наредно коло има дерби, КК Гоко-АБА Струмица.
Ја би сакал Гоко да тепа, има две победи помалце од мене, а ако тепа АБА ќе биде над мене и ја идам у црвената зона.

АБА Струмица беше Ханибал од форумов така ?

Да, да.
Ќе имав подобра кош-разлика сигурно, можда и некој бод повеќе да не ме заебеше купот. Требаше да си испаднам уште на почеток.

Е богами требаше,сега јес дека ќе земеш пари од Купот али во лигата ти е опасно.

Сум се мачел за бедни 300.000 евра. Ццц. Па од утакмица земам толку!

добро ќе ми каже ли некој шо ви е темата , читам и неможам да ве разберам за шо праате маабет:tapp::tapp::tapp:

добро ќе ми каже ли некој шо ви е темата , читам и неможам да ве разберам за шо праате маабет:tapp::tapp::tapp:
Tim4e odi setaj ne ni smetaj da si ja igraime igrata
Luge veruvajte barem na vaa igra ne i trebat vakvi glupi deca
A i ti naka nemozis da a svatis igrata kolku vreme i da a igrais
Inaku jas sum veke baniran clen pa se registriirav kolku da te oteram u triska pm i da mu dadam do znaenje na site igraci na charazay od kajgana da si nemat rabota so covek bez mozok

Inaku mojot tim e kk orka i denes zagubiv od eden bot:nerv:
se nadevam deka ke bidam barem 4-to mesto ama i toa tesko

tim4e aj pozz i ne ne zamaraj :bip:

ups ke zaboravev:back::back::back::back::back::back::bip::bip:
I samo ke ti kazam deka jas te remetev od na legend userot pa i tia user go baniraa

tim4e moram uste ednas pozz i :back::back::back::back::back::bip::bip::bip::bip:

Си правиш тим,си местиш име,купуваш-продаваш играчи,местиш тактика играш утакмици.

Tim4e odi setaj ne ni smetaj da si ja igraime igrata
Luge veruvajte barem na vaa igra ne i trebat vakvi glupi deca
A i ti naka nemozis da a svatis igrata kolku vreme i da a igrais
Inaku jas sum veke baniran clen pa se registriirav kolku da te oteram u triska pm i da mu dadam do znaenje na site igraci na charazay od kajgana da si nemat rabota so covek bez mozok

Inaku mojot tim e kk orka i denes zagubiv od eden bot:nerv:
se nadevam deka ke bidam barem 4-to mesto ama i toa tesko

tim4e aj pozz i ne ne zamaraj :bip:

ups ke zaboravev:back::back::back::back::back::back::bip::bip:
I samo ke ti kazam deka jas te remetev od na legend userot pa i tia user go baniraa

tim4e moram uste ednas pozz i :back::back::back::back::back::bip::bip::bip::bip:

еми коо се праате паметни ного нека ве банират оти форумо не е за невоспитани шо незнаата да се изразуват :bip::bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom