Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има шанса да го тргнат пред време?Ништо... тапа, не ја бива вака... шо вика Гравити да покренеме да го тргнат, ептен беше безобразен.
А иначе за младите селекции мора нешто повеќе да се направи...ја ќе видам со развивање на најмладите играчи ако можам... поконкретно У-18. :helou:
Исто да си пишам дека изгубив од Колибри али ептен тесно 52-45 на гости, шо е супер резултат, ама па ме затепа малер двајца повредени за прв пат откоа го иам тимот. :nesum:
А има шанса да го тргнат пред време?
Иначе кога му истекува мандатот?
Фала на информација.За тргање пред време не знам стварно, а за завршување на мандат за двете младински селекции изборите се веднаш по завршувањето на оваа сезона. :helou:
Хаха, абе фала, вие ќе ме правите селектор.Ќе имаш 4 гласа, сега се договорив и со КК Орка и со КК Фени индустри и они ќе гласат. :smir:
Хахаха, фала и на тебе.Еве и од мене еден глас имаш загарантирано кога ќе бидат изборите.
Инаку после играм со мацедониан и не му се давам.![]()
Ама да не заборавиме дека во моментов имаш подобар тим. : )Ја го тепав 50 без тој ама и со тој можеш да го тепаш комотно.