Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Утре тешко против Кирца, направив постава али тешко ќе биде и тимскиот дух ми е на последно ниво. Кирца со цел прв состав ќе играш или ?

Иначе конечно стигнаа парите, сега сум малце во минус и кога ќе излезам веќе почнувам да штедам за другата сезона.

Неам поим како да ти играм.Ќе ти играм со двајца јаки бекови,Оти ме фати стрв шо напраи со кривогаштани и ќе ти го играм овој новиов шо го извадив,крилата и центрите стандарт.
Инаку виктораниус глеам колибри ти се паднал во купот.
Мене ми се падна некој бот.

Пуу бе со Колибри, немам шанси. Уште во 2 коло отпаѓам од купот.

Упс, сум пишал од на брат ми јузерот.

Уффффффф утре играм со Колибри у гости, ќе биде тешко у пичку матер. :jaj:

Најверојатно ќе изгубам. :toe:

Ако де и да изгубиш нема везе и тоа е за тим. : ))

Ја играм со Куманово и очекувам победа од 50 разлика. Уствари пораз од 70 разлика.
Башка ми фалат играчи...

Zafrkavam se be nemam tim.. gledam site igrate dadejte link i jas da pocnam ako biva de ili trebalo e na vreme? :)
:pos: :pos:
Ајде, регистрирај се одма, ќе ти дадат тим за 2-3 дена, а можда и порано и почни да си играш, не е касно, сезоната е до пола, ама нема везе, ќе ти дадат некој тим што е бил бот и ќе почнеш да цепаш.

http://www.charazay.com/
Еве ти од страната.

Инаку си купив крило едно 26000 ама 28 години така да со литванецот ќе летаат на крај од сезона.

Ајде Кирца ќе биде интересно сеа, ај влези на мсн заедно ќе ја следиме утакмицата. :helou:

Gubam od Vujadinovic na poluvreme 23-41:nesvest:
edit: 44-75 na 8 minuti pred krajot.

55-92 kraen rezultat.Moram da naglasam deka toa mu e voedno i najgolemoto vodstvo na Vujadinovic.Zadovolen sum od rezultatot.Me utepa so trojki, imase dvajca igraci po 25 poeni, a toj Jimenez 6 od 6 za 3.Eden drug Maer 10 od 12 za dva i se mi e jasno.So ogled na toa sto imav 20 suta pomalku i 15 greski poveke od nego, dobro e.

Ау, заборавив на утакмицата. Сега не ми отвара страната.
Кажете колку го кркав?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom