Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Виктораниус и Ајсшутер, оно со вашите два гласа ќе бидам селектор. :)
Ама не може да се пријавам, уште е Гок4е селектор. :(

Ништо... тапа, не ја бива вака... шо вика Гравити да покренеме да го тргнат, ептен беше безобразен. :tapp:

А иначе за младите селекции мора нешто повеќе да се направи...ја ќе видам со развивање на најмладите играчи ако можам... поконкретно У-18. :helou:

Исто да си пишам дека изгубив од Колибри али ептен тесно 52-45 на гости, шо е супер резултат, ама па ме затепа малер двајца повредени за прв пат откоа го иам тимот. :nesum:

Ништо... тапа, не ја бива вака... шо вика Гравити да покренеме да го тргнат, ептен беше безобразен. :tapp:

А иначе за младите селекции мора нешто повеќе да се направи...ја ќе видам со развивање на најмладите играчи ако можам... поконкретно У-18. :helou:

Исто да си пишам дека изгубив од Колибри али ептен тесно 52-45 на гости, шо е супер резултат, ама па ме затепа малер двајца повредени за прв пат откоа го иам тимот. :nesum:
А има шанса да го тргнат пред време?
Иначе кога му истекува мандатот?

А има шанса да го тргнат пред време?
Иначе кога му истекува мандатот?

За тргање пред време не знам стварно, а за завршување на мандат за двете младински селекции изборите се веднаш по завршувањето на оваа сезона. :helou:

За тргање пред време не знам стварно, а за завршување на мандат за двете младински селекции изборите се веднаш по завршувањето на оваа сезона. :helou:
Фала на информација. :)

Значи уште 15 кола, тоа се негде 7-8 недели.
Ќе гласаме пак за Гок4е?! : ))

Ќе имаш 4 гласа, сега се договорив и со КК Орка и со КК Фени индустри и они ќе гласат. :smir:

Ќе имаш 4 гласа, сега се договорив и со КК Орка и со КК Фени индустри и они ќе гласат. :smir:
Хаха, абе фала, вие ќе ме правите селектор. :)
Фала уште еднаш, ама Гок4е е уште селектор4е. :smir:

Еве и од мене еден глас имаш загарантирано кога ќе бидат изборите.
Инаку после играм со мацедониан и не му се давам.:vozbud:

Еве и од мене еден глас имаш загарантирано кога ќе бидат изборите.
Инаку после играм со мацедониан и не му се давам.:vozbud:
Хахаха, фала и на тебе. :)

Ама чекај прво да дојдат изборите, да сме живи и здрави. :)

Иначе наредната Куманово ќе ме скрши, ќе се чувам за КК Борац во купот, гледам има сега еден играч со 52.000 скил индекс.

Јас го победив Борац 8 разлика мислам беше, ама тогаш му беше повреден тој со 52.000 скил. Сега можеби потешко ќе ти биде, ама мислам дека ќе го тепаш.

Па многу потешко ќе ми биде, не знам дали ќе го тепам. Ај и така ништо не правам во куп, испаѓам, е сега дали во второ или трето коло...

Ја го тепав 50 без тој ама и со тој можеш да го тепаш комотно.

Абе читав низ форумите на чаразај али дупка сум англиски па некој ако знае да ми каже колкава треба да биде висината за СФ и за ПФ ?

Па вака пф нека ти над 205 а сф негде над 200.
Барем ја така мислам.
А ова ред девил нема врска боње тим имаш ти за сеа.И ја ќе влезам во суперлига па ќе кркам ко грчка.
Еј ред девил ако сакаш дај мсн.
Уствари виктораниус на ти линк.http://www1.charazay.com/index.php?act=manual&id=17
Ваљда разбираш српски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom