Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, индексот секоја недела расте, ама скиловите нема шанса секоја недела да растат.

аааа скиловите ли???? не не тие не растат секоја недела,барем јас така мислам

Епа и кај мене отприлика кај сит.Абе ред девил сакаш сега у шчетврток една пријателска?

Ајде, пушти покана и намести термини што знам како иде и да играме пријателска, ја ниедна у живот не сум играл.

јас тепав на гости со Шрек 36 коша мислам дека беа и сег мое да сум 6 - то место ако ги тепам wild cats capitals ,а ред девил за пријателската јас утре ќе ти понудам.Сега не можам затоа што утре имам пријателска со едни од 2.1.па и ти играј една утре.

Не бе, не сум ја по пријателските. : )

Иначе и ја победив со 81:47.

Jas 41-56 pobediv na WildCats capitalS, a Creatvi zagubi pa taka na kolo pred kraj obezbedeno mi e 4 to mesto.Sega treba da se pravat planovi za sledna sezona.

Да, да тимот ми е уште слаб на мене, дефинитивно треба да се прават планови за опстанок наредна сезона.

LUGE KE MOZE LI DA MI ODGOVORITE NA EDNO PRASANJE?
KOGA SE REGISTRIRAS KAJ SO TI PISUVA Enter the username of your friend: TREBA NA NEKOJ USER DA NAPISAM TAKA LI?AKO E TAKA DAJ KAZETE VAS PA DA NAPISAM EDEN

LUGE KE MOZE LI DA MI ODGOVORITE NA EDNO PRASANJE?
KOGA SE REGISTRIRAS KAJ SO TI PISUVA Enter the username of your friend: TREBA NA NEKOJ USER DA NAPISAM TAKA LI?AKO E TAKA DAJ KAZETE VAS PA DA NAPISAM EDEN

Пошто не ми текнува како беше пробај да се регистрираш без да го пополниш тоа.

Не мора да се пишува јузернејм на пријател колку што знам, ама ако мора напиши: qetpoi

Ја сезонава сум трет и иам пари се смислам за што да ги употребам... иам еден тренер ама ми треба уште еден а и некој играч не ќе е на одмет. hehe:

п.с. Ај бе некако да ја потегнеме за репрезентацијава појака да ја напраиме. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom