Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имав и 7 000 000 во буџет кога бев во прва лига, ама на заебанција ги потрошив.
Сега имам 2 000 000 негде.

Во моментов јас па имам 600000 ама иси ја доградив салата.Се надевам дека ке ми дадатат некоја пара на крај од сезона.Барем наредната сезона ке биде многу интересна суперлигата.Наредната очекувајтеме и мене.

3200 седишта имам во салата, не мислам да градам уште, многу малце се зема од влезници.

Уште една победа, сега дома над Црвена Фурија-Кочани.
78:43 за мене на крајот. Ама уште 3 утакмици до крајот, ја нешто цело време се бунам, мислев уште 1 има.

Ама 3-тиот и 4-тиот загубија, па така да имам 3 победи повеќе од нив, на 3 кола до крајот. Имам многу подобра кош-разлика од нив, па така да веќе сум во првата лига.

На преостанативе утакмици ќе пробувам некои тактики.

И јас си поедив и сум во иста ситуација. На 3 кола до крајот им бегам 3 победи и имам подобра кош разлика. Епа ајде црвено ѓаволче ние мислам дека може да почнеме подготовки за прва лига.
Валда Ханибал е задоволен сеа, го победив КК Креатив, мада незнам зашто се жалиш во целава ситуација КК Гоко може да биде зезнат зашто има најтежок распоред.Игра со Креатив , скопје селтикс и Охрид. Како и да е гајле ми е, јас сум ептен блиску сега идеме на победа против Охрид.

Епа ајде и јас победив 10 разлика.Со обзир на тоа дека губев 13 разлика во прва четвртина,втората го згазив со 19 коша.Сега сум седми,следно коло морам да го победам гоко ако сакам да сум шесто.

Ја си пакувам куферите, наредна сезона во прва лига ќе се гмечиме.
Само најмногу страв ми е од Охрид, ич не губи, наредна сите ќе не изгуби во простор и во време. :)

mnogu sum zadovolen deneska.Pravnice go pobedi na Creative, a jas na KK Goko(strasna taktika mu spremiv).Imam dobar raspored do kraj pa se nadevam na baraz i vlez vo 1 liga.
PS. Jas imam 8000 kapacitet

Ех, сега ми текна, кога ќе заврши сезоната ви текнува колку недели пауза имаше?
Знам дека многу чекав за да почне нова сезона.

Епа за да не чекаш и да не ти биде досадно ќе играш пријателски ли ќе спукаме еден куп ние од форумов.а ќе даваат ли бе СВ MONEY?

Не знам дали ќе даваат СВ Пари ни ја. Нека кажат поискусните.

Само во пријателските ме плашат повредите, немој некој да ми се повреди, иако досега никој не ми се повредил.

мене ми дадоа cb money на почетокот на сезоната. Паузата меѓу сезона трае 3 недели. Така да едно 6 пријателски се нужни зашто мора да одршуваме форма на играчи. А и трансфер пазарот ќе биде многу активен. зависи колку ќе не почастат на крај на сезона.

Наредна година во прва лига меѓу нас ќе има големи дербија. А во пријателските ќе се загрееме таман.

Е сега и теоретски го обезбедив второто место и пласманот во првата лига.
Гледам Правниче го тепал Охрид, прв пораз на Охрид сезонава и тоа токму од Правниче! Ај честито нека ти е, малце го симнавте на земја.

Иначе купив нов играч за 2 700 000 негде, ама не го пробав денеска. Ај наредната ќе го пробам, Русин е иначе.

А ја го победив Анбитабл__Ск, тимот на ЈХРДевилсон, во сред Скопје, со 76:39. Не очекував победа, затоа што доста играчи накупува ЈХРДевилсон, ама мојата одбрана денеска беше одлична. Играта во напад треба уште да ја тренираат моите, можат и подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom