Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Маседониан, ај гледам ти си експерт за играва. Епа кажи ми каков тренер имаш, какви тие скилови има тренерот и колку го зема? И колку брзо играчите ти качуваат скилови? :)

А после регистрацијата треба ли да чекам меил затоа што се регистрирав успешно и кога сакам да се најавам ми го пишува следното...

Poruka o Grešci: Uneti Korisničko ime/šifra nisu nađeni u bazi
Tip Greške: 5
Greška: 1

Ај некој ако може да објасне. :smir:

Нов сум во играва тимот што ми го доделија игра во дивизија 2.1 сега со ново име Cair City Skopje а што е најинтересно првата утакмица ја играм со Kajk Macedonia кои се веднаш под мене на табелата со 1 бод разлика помалку......се надевам ке биде интересно за прва утакмица..едвај ја чекам......:vozbud::vozbud::vozbud: Иначе гледам интересна ситуација во табелата првите 7 места се на 5 бода разлика...се надевам ке биде интересно :smir::smir::smir: :vozbud::vozbud:

А после регистрацијата треба ли да чекам меил затоа што се регистрирав успешно и кога сакам да се најавам ми го пишува следното...

Poruka o Grešci: Uneti Korisničko ime/šifra nisu nađeni u bazi
Tip Greške: 5
Greška: 1

Ај некој ако може да објасне. :smir:

Слушај ќе чекаш ден -два и трба да ти стигне меил дека ти дале тим.Ова горе грешкава значи дека уште немаш тим.И треба малку трпение.инаку сега сите што се регисрираат добиваат тимови во 2.1 или2.2 лига.:helou:

Епа ќе почекате малце да добиете тим, не бидете толку нестрпливи.
Првата сезона гледајте да си оформите тим и да се пласирате во 1.1 или 1.2 дивизиите, е тек после ќе се борите за влез во прва лига, ама конкуренцијата е голема!

Слушај ќе чекаш ден -два и трба да ти стигне меил дека ти дале тим.Ова горе грешкава значи дека уште немаш тим.И треба малку трпение.инаку сега сите што се регисрираат добиваат тимови во 2.1 или2.2 лига.:helou:

Епа ок сега треба да чекам тим значи. И не ми е битно во која лига ќе сум.

It's not about winning, it's about taking a part. :smir:

Прва сезона ќе газиш ако ти дадат тим во дивизија 2, лом ќе правиш, во дивизија 1 е потешко, а во Суперлига лом те прават. :)

абе за втора што ќе газиш ќе газиш ама сега и во прва ќе можеш да газиш затоа што сите јаки идат во прва лига.и јас може ќе идев ако не почнав во шесто коло со скор од 1-5.

Ау, тоа е лошо, значи затоа не си се пласирал во прва лига, од 5 порази во 6 утакмици да почнеш, тешко е, а јас се чудев како со толку јак тим нема да идеш во втора лига.

Ја во првата сезона, негде помалце од половина ја одиграв, катастрофален бев, тотален аматер, ги загубив скоро сите дуели...

Да, да точно е, наредна сезона во прва лига скоро сите, ако не и сите тимови ќе имаат газди, односно ќе нема ботови.

Ах, сум заборавил да наместам постава, ама добро не ми е битен мечов, кој и така го губам и ќе го загубам, ме води противникот цело време 10 разлика, ама нема везе, последен меч во втора лига ми е ова, наредна сезона прва лига! Опа, сега спонзори ќе бидат подарежливи!

Едит: Хаха, каква победа! Беше 45:33 кога го напишав постот, ама после пресврт во мојата игра и победа од 68:55 над Пелистер Битола кој најверојатно, ако ги помине квалификациите ќе игра во првата лига. Последен меч во втора лига и победа.
Чао втора лиго!

Епа и јас победив и сега сум 6-то место и можеби ќе добијам некоја пара.сепак нека им е честито на сите што влегоа во првата лига посебно оние на форумов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom