Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае колку пари се земаат за пласман од 1-6 место во вторите лиги???? Онака сеа ми текна и ме интересира.

Ау, да ваљда ќе даваат пари.
Била Бонг онаа година беше во мојата лига и освои прво место. Колку пари зема?

Pravnice, cestito za ubedlivata pobeda.Da bidam iskren ocekuvav da izgubam ama ne so tolkava razlika.Inace za taktikata nisto posebno ne spremav, se bese po default.A toj noviot igrac izgleda slabo ti odigral.
Sega ne smeam da kiksnam do kraj oti Creative mi dise u vrat :) pozdrav

Ја имам до крајот неколку тешки утакмици, ми требаат 3 победи за да обезбедам пласман во прва лига.

Пораз од Македонија денес 13-14 разлика.да се земе во обзир тоа дека има подобри играчи.Сепак единствена надеж е 6-то место. во борба сум со wild cats capitals.со оглед дека играм со Гоко последна утакмица ми е со wild cats capitals.

Ајде ако сакате играч 19 години 17000-18000индекс Последна цена 230000 утре во 11 часот.знам можда е мала цената ама по грешка наместо1110000 јас ставив 110000.Тим скопје селтикс.

Денеска го победив тој што е последен 84:39. Ајде уште 2 победи во преостанатите 4 дуели ми се потребни за да идам во прва лига.

абе ред девил ке спукаме една пријателска на крај од сезона?

Може бе, зашто да не. Само ме плашат повредите, ма да досега никој не ми се повредил. Тебе ти се повредуваат?

Многу ретко ми се повредуваат.досега двајца тројца ми се повредиле.Најмногу што ми се повредил бил Паоло Биглиа.ми се повреди на 21 ден.Епа ако не на пријателска ке те викнам на куп ако ми датат СВ MONEY и се разбира и ти ако имаш.

Jas gi pobediv na Spaceteam 78-51. Do kraj moze da izgubam samo od KK Goko.
p.s. Pravnice, slednoto kolo cekam da go pobedis Creative :):)

Jas gi pobediv na Spaceteam 78-51. Do kraj moze da izgubam samo od KK Goko.
p.s. Pravnice, slednoto kolo cekam da go pobedis Creative :):)

Јас идам на победа, и ќе му играм со прв тим, ама што ми е страв тоа со повредите да не ми го пренесе мене. Ко чума е да му се сневиди секоја утакмица по 5 души му се повредуваат. Инаку јас сега ѓивеам да го победам КК охрид и се е на тоа подредено.

Ај ве чекам сите од втора да доете у прва лига...па да ве праам попара наредна сезона. :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom