Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Супер ти е само си можел да земеш некој помлад,може да ти се повредува ти кажувам од свое искуство дека моите подобри се се такви

Ајде и јас се регристрирав гледам интересна играта само чекам тимче сега?
П.С Кога почнува новата сезона?

Има време сега е 12 коло а има 30 кола уште пола не е поминато, ама нема врска одма ти дава тим во рок од 1 ден и одма почнуваш.

Може и некој добар тим да ти даде:wink:
Иначе јас утре ќе имам 9 играчи,имав 12,3 продадов така да утре утакмицата има да биде напета:tv:

Моли се да ти се падне во тимот млад играч кој би го продал барем од 7 милиона па нагоре и да напраиш солиден тим.

Денес има скопје селтикс-македонија.Ќе изгубам ептен.

Ми стигна вчера 1 порака ама не се разбира што пишува да не знае некој што е работата?

едит еве какви се буквите

Đ�оћото ПОћи да Ń�Đľ ĐżŃ€Đ¸Ń˜Đ°Đ˛Đ¸Ń‚Đľ на Ń�Đ°Ń˜Ń‚ Ń�во дОк ĐœĐžĐ´ĐľŃ€Đ°Ń‚ĐžŃ€ Đ˜ĐłŃ€Đľ но ОдОйри Đ˛Đ°Ńˆ наНОг и дОдоНи ВаП Ń�Đľ тиП.

Јас денес имам тежок меч, али ипак ќе атакувам на победа. Мора да ја победам и оваа утакмица, ако сакам да продолжам да се борам за местата за опстанок.

Ми стигна вчера 1 порака ама не се разбира што пишува да не знае некој што е работата?

едит еве какви се буквите

Đ�оћото ПОћи да Ń�Đľ ĐżŃ€Đ¸Ń˜Đ°Đ˛Đ¸Ń‚Đľ на Ń�Đ°Ń˜Ń‚ Ń�во дОк ĐœĐžĐ´ĐľŃ€Đ°Ń‚ĐžŃ€ Đ˜ĐłŃ€Đľ но ОдОйри Đ˛Đ°Ńˆ наНОг и дОдоНи ВаП Ń�Đľ тиП.
И на мене често ми стизав овакви, не е проблем тој, ама изгледа си добија тим, пробај да се логираш.

Иначе ја изгледа играм со Најјаки. Најјаки се, ќе изгубам, нормално.
Најјаки-Loser. :pos2:

Еве што ми искочи кога отидов на тој линк

И на мене често ми стизав овакви, не е проблем тој, ама изгледа си добија тим, пробај да се логираш.

Иначе ја изгледа играм со Најјаки. Најјаки се, ќе изгубам, нормално.
Најјаки-Loser. :pos2:

Не играш со него бе.

2009-02-12 18:29 - Продали сте Matjan Tomić и зарадили -9.000 :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom