Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас изгубив од Тетово 45-39. Не знам шо е ова, многу малце кошеви имаше...се нервирав шо многу имам шутеви за 3 (16 мислам) а само 2 тројки кладов:jaj:

Јас изгубив од Тетово 45-39. Не знам шо е ова, многу малце кошеви имаше...се нервирав шо многу имам шутеви за 3 (16 мислам) а само 2 тројки кладов:jaj:

Уште да тепаше ти се ќе идеше по план.Барселона го тепаше на ханибал и сеа ми бега 1 победа заедно со битолски унишувачи на забава кој наредно коло игра со колибри а ханибал со куманово а ја играм со креатив.Ќе мора да има реванш.

Шо е работава врска немам пак сум изгубил така и минатата сезона а имам 10 пати појак тим ебати играта.

Многу се нервирам играва за џабе го купив тој со 40.000 скил дупка е без Ахарони сум чиста 0 :(

У вторник со Лосер играм
леле !!!
Последниот меѓусебен дуел ми буди лоши спомени:nesum:
Се надевам дека нема да биде така и у вторник

Ја играм со креатив денес играше само сп чернобил и изгуби само 20 разлика ама брунели нешо слабо.

Ќе биде интересно со вац 13, двете најјаки екипи од 1.1 лигата. Само уморот ми е голем, за друго не се плашам. Се плашам море.. од играчите на вац.

хахахах абе шансите се 80-20 за тебе и многу тешко да тепам ама тоа е
борац се извлеше денес у продужеток да изгубеше ќе бев 2 победи пред него ,така да ако изгубам со тебе ќе мора да бркам кош разлика до крај а имам 150-200 послабо од него.
ќе биде тешко и интересно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom