Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј и на тие послабите кај него мести тоа 70%, 80%, 90% во одбрана да го чуваат, на тие најјаките по 100%.Добро јас да побарам совет од поискусните сега ја правам![]()
Еј и на тие послабите кај него мести тоа 70%, 80%, 90% во одбрана да го чуваат, на тие најјаките по 100%.
Епа кога местиш тактика местиш играчи нели за сите четвртини поединечно и после на крај ти има тоа со 100% кај сите играчи и види на Правниче кои му се јаки, кои не му се, на тие послабите мести 70%, 80%, 90%...Како се мести тоа ?
Иначе очекувам највеќе поени да постигнат моите во 1 и 3 четвртина![]()
Еј и на тие послабите кај него мести тоа 70%, 80%, 90% во одбрана да го чуваат, на тие најјаките по 100%.
Еее важно си тепал бе.Колку лошо изиграв со Ајсшутер тоа е неверојатно. Шут за 2 поени ми беше 35%. само 8 асистенции и 20 лични грешки!!!! Победив 60-30 ама ова е дефинитивно најлошиот натпревар што сум го изиграл последнава година. Ќе лета некој од тимов така ми изгледа мене.
Нп...Правниче многу малку разлика си ме тепал мора нешто да смениш :wink: Loser ме тепаше повеќе разлика само 30 плус него неможев ни 30 да му дадами ми даваше околу 75 коша
Фала Ред Девил