Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
E оти и јас не дадех уште еден.Си дал со Едишар во финишот еден кош. ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦц, евааааааа ако отпаднам.
На пелистер го тепав само 20 разлика.цццццццц

Па би требало да е вака.Или ќе играте решавачка утакмица.

Хаха, а тебе Партизан во последниот напад требаше да ти даде бе, зашто Буки даде тројка? лелеееееееее, абе ја испаѓам, ама не ми е јасно зоштоооооооо

Аба остана, Loser отпадна според табелата. Ваљда се гледа кој има дадено повеќе кошеви.

... Место да се гледа меѓусебен дуел. Ццц, боље да испаднав да имам бод помалце, да имам полоша кош-разлика, да имам полош меѓусебен дуел...
Гледале кој повеќе има поени дадено. Што не гледаат кој има помалце примено?
Ипак е само игра, честито АБА, ќе си се тешам со баскетсим и така е боље.

Лосер да не се откажуваш, те чекам во моја лига ќе правиме дерби другата сезона. :wink:

А овој Кирца мандракот од можни 60 поени, освои 59. Питајте го од кој му фали бодот. :pos:

Шала пеер, ај честито титула, си заслужи.

Честито на сите што добија титула, што одат во погорна лига, што изборија опстанок.
Само сакам да се паднам со Виктораниус у лига.

Лелеееееј што се случувало бе попладнево???? леле леле завршница ко на филм. Како и да е црвен ѓаволу се глеаме у прва лига у декември, а на ханибал со среќа во баражот за опстанок.
Е сега почнува трката за засилувања , само нешто слабо се продаваат моиве .а ги продавам за реални цени.Изглеа сите чекаат пари од награди па да купуваат.

Абе и моиве слабо се продаваат, нешто чудна работа.
Се гледаме у декември Правниче, да. Сега у втора лига ќе има повеќе победи, да се порадувам малце.
Него кој сака пријателска?

Јее цела сезона јас играв за навивачите, и на крајот успеав да ги усреќам.

Расположење Навијача:
Navijači proslavljaju uspešnu sezonu

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Луѓе знае ли некој сега кога ќе се одиграат баражите, и кога ќе се даде распоредот за следната сезона ?

Распоредот сигурно ќе биде после сите утакмици од баражот.

Ајде со душа чекам следна сезона. :vozbud:

Е ќе дочекаш, сега има 3 недели пауза. :nesvest:
Наредната сабота се играат бараж дуелите и после две недели само пријателски ќе цепаме.

Баражите се играат у сабота.Инаку виктораниус фал за честитките едниот пораз ми е од тебе и го заслужи и ајде наредната година и тебе да ти честитаме титула.
Ред девил момнтално неможам пријателска неам доволно играчи уствари треба многу да се купува.
За мене има време за пријателски.
Инаку ја ќе забораам шо се тоа пријателски во теков на сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom