Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И ја у прва.
Едино за спонзорите ми е жал, сега помалце ќе даваат, ама од салата ќе си заработувам ваљда, ќе ја проширам.

Се надевам ќе сакаш да ја видиш табелата и после 10 кола. :)

Па зависи од распоредот.
Ама ќе мора да одиграш со Колибри, Чернобил, Куманово, Вујадиновиќ у секој случај, кога-тогаш.
Можда и нема да испаднеш, пошто да кажеме преостанатите 3 тима што ќе дојдат дека се послаби од тебе, а и послаби се, така да имаш шанси.

Е да така да иам 8 порази уште сеа а они 2 победи загарантирани.
Ама ај да се надеваме дека некој ќе забоаи да намести тактика.

Гледам се поделиле наградите за најдобрите играчи во Суперлигата и во другите лиги во Македонија.
Нормално, ја у првата лига немам ниту еден играч со добиена награда, скоро се собраа Куманово, Вујадиновиќ и Колибри.

Да да поделени се ја во мојата лига пола награди ја собрав вкупно 14.Наредната сезона ќе бидеме во различна ситуација.
Ти ќе ги имаш сите а ја ниедна.

zdravo jas sum Marjan Stojanov go imam timot od 2. 3 liga KK Rockets

Брат кога се претставуваш треба и матичен број да оставаш. Значи треба да најдеш книшка или некој документ и да напишеш матичен број.

Иначе добродојде на форумот. :smir:

П.С Не заборавај матичен број. :helou:

Глеам почнат е турнирот на чаразај.Само пријателски тепате а секој со секој.Ама оваа меѓу сезона изглеа ќе сте без мене.

Еј, а да правиме турнир сакате ли ? Кој има по 20 цб ајде, јас ќе го креирам таму па да давам покани што викате ?

Ајде ред девил те поканив.

Други има ли заинтересирани момции ајдее Кајганџиски турнир ?

Се приклучив. :)
Сега за сега сме тројца.

Иначе Виктораниус кога ќе изиграм со Ајсшутер вечер, ќе ти пуштам покана за пријателска.

Се приклучив. :)
Сега за сега сме тројца.

Иначе Виктораниус кога ќе изиграм со Ајсшутер вечер, ќе ти пуштам покана за пријателска.

Ок.

Сега за сега сме четворица во купот.

1. КК Струмица
2. КК Орка
3. Loser
4. Вујадинович

Му пратив порака и на Правниче, треба само да прифати.

Иначе колку минимално и колку максимално може да има во еден приватен куп ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom