Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
уффф, отвори линкот и наместив некоја си тактика, па ќе видиме што како ќе биде.
П.с. Продавам 4 солидни играчи, а немам многу пари.Дај помагајте, се се млади деца и би биле добри за некој што не е во суперлига.
Ја уште сум во суперлига, ама за некои два саати ќе ги разгледам. :pos:
Со среќа Ханибал да останеш во прва лига.

Абе ајшутер ова детево шо го продаваш вреди 4 милиона а ти го продаваш за 1 и пол милион.

Таман е цената пошто за две недели играчите стареат а има само 9000 скил, така да ќе понудам за него, ама проблем е што не знам дали јас ќе го земам, не можам да бидам на компјутер во петок. :helou:

Иначе последно коло е денес со среќа на сите, па купете си засилувања за новата сезона да стигнеме до што поголем league hardness. :back:

Најважно е што идеме во нагорна насока, порано во прва лига имаше доста ботови, сега сите се борат за да не испаднат, многу екипи се подобруваат, има се повеќе тимови и во трета лига сега не се све ботови.

Па јас како што гледам само 2.4 лигата не е баш пополнета, другите имат по 4-5 тима слободни.

Се радувам и јас за тоа, ќе се покачи јачината на лигата, па здравје за 10 години да ги стигнеме шпанците. :pos:

Абе ајшутер ова детево шо го продаваш вреди 4 милиона а ти го продаваш за 1 и пол милион.

Знам знам по грешка го ставив наместо Goce Milosevic (15) али нема врска може пак ке му се качи цената.
Иначе утакмициве се играат од 14:30 или ?

Да од 14:30.
И ова ни е последен пат.Од наредната година се игра од 19:30.
Ајт многу среќа на сите,посебно на аба и ред девил.подобриот нека остане у суперлига.

Другари, вакви две утакмици како денешниве одамна немало у Суперлига. Со среќа и Девил и Ханибал, па кој и да испадне, следната сезона ке се врати само посилен!

Значи КК Куманово е негов иначе честито и од мене и во лигата и во купот.

Ја му честитав прв. :)

И да испаднам, не се откажувам, не сум таков да се откажам ако одам у понизок ранг.

Фала Ред Девил и Гравити. Подобриот нека остане во прва лига.

После 5 минути игра, Лосер води 10 разлика, а Аба губи 1 разлика.

Фрчат банани на сите страни.Многу е агресивен во одбрана.Многу тешко ќе биде.7 грешки за 1 четвртина.
Најтврда утакмица во целата сезона

И го земав првото засилување за 1.360.000.
Piotr Judek
Form: 5
Height:173
Weight: 67
Skills Index:35.336
Salary: 60.047 (+10% FPF)
Defence:12
Free Throws:4
Two Point:7
Three Point:6
Dribbling:6
Passing: 7