Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Igram so KK Kumanovo i nema da ga pratam utakmicata oti samo poveke ke se razocaram. Slednite 4 dueli mi se odnapred izgubeni( 2 so kumanovo, 2 so vujadinovic). So sreka:helou:

Хаха и ја исто следните четири ги играм со Вујадиновиќ односно Куманово.
Ќе ми се наполни кошот до даска.

Ама сега кога влегов беше 8:8, па 12:12, не ми се веруваше. Па сега почнав малце да губам ритам.
22:22 после прва четвртина. Не ми се верува. :)

Едит: Од тогаш дадов 6 поени само. Зомеро се да му ебам, врска нема, одма оди на ТЛ после утакмицата, ја најдов правата петорка изгледа, ама Зомеро го упропасти мечот, 6-7 пати му беше украдена топката, промаши 5-6 пати, 5-6 пати погрешно додавање, 0 поени.

Тепав јас 36 коша разлика, али не сум задоволен многу промашени топки слабо слабо.
Сега имам тежок распоред, играм 2 по ред со Скопје Селтикс .....

Најболја утакмица на Горан Демир 23 коша.

Ја сосема солидно загубив, задоволен сум од резултатот. 100:50. :)
Сега две против Куманово, па пак против Вујадиновиќ... Ах, ебати распоредот.
Добро е и Гоко и АБА загубија.

Ај да се пофалам.Победив некако со охрид откако цели три четвртини губев и тек заводев во четвртата и му напраив 15-0.Сепак тепав.
Честитки до тие што тепаа.

Очекувано, без мака тепав со Пелистер. :motor:

Околу репрезентацијата- Јас само местам постава колку да не губиме службено, а и плус извадив неколку 15 годишни играчи од ботови, па ако тие тимови ги земе некој автоматски идат младите на трансфер. Поентата ми е младите таленти ние да ги тренираме и со таков систем да ја напраиме подобра репрезентацијата. :helou:

Кога сме веќе кај репрезентацијата У-18 тепавме со Тунис у гости, па може слободно мене да ми честитате. :baeh:

А голем успех направи и Вујадинович со тоа што Нацооналниот тим го тепаше Кипар во гости. :vozbud:

Браво браво за вас, ме радуват такви национални работи.:pos:

Кирца а за тие што не тепаа, нема честитки? :(

Има бе како нема.Ајде честитки и до тие што изгубија што се држеа а посебно еве тебе ре девил што извади нерешено во првата четвртина па и после некако ти се одлепи понатака.Ајде издржи ти и ханибал06 пошо знам дека играте со куманово и вујадинович па после ќе биде лесно.

Мацедониан честито победа.Баш прееска глеав еден добар млад играч.Мислам дека беше во скопје маверик и се вика фикрет гузелов 17 години 21000 индекс.:helou:

Кирца ќе видиш како е да си во лига со Куманово и со Вујадиновиќ и ти... :)

Izgubiv 105-41 od Kumanovo, ocekuvano.Celta mi bese pod 55 poeni razlika ama za toa ke se potrudam slednata utakmica.65% imase sut od pole, se mu flevase ama dobro sega pa najjak e neli!?Jas sum zadovolen od moeto krilo koe dade 18 poeni.:helou:

Хахаха...мислам дека наредна сезона сигурно одам во Суперлига по денешната 50+ победа над Spaceteam (кој по се изгледа е отсутен) и се одлепив од K.K. Unbeatable во кош разлика а и двајцата бегаме по 3 поени од 4ката пред нас. Мислам дека е густо кај нас во девизија и до крај ќе се менуваат првите 6 места.

П.С. Додуша прво и второ малце се резервирани, ама никогаш не се знае.
Поздрав до сите победници и честитики до мојот соперник Devilson.

Хахаха...мислам дека наредна сезона сигурно одам во Суперлига по денешната 50+ победа над Spaceteam (кој по се изгледа е отсутен) и се одлепив од K.K. Unbeatable во кош разлика а и двајцата бегаме по 3 поени од 4ката пред нас. Мислам дека е густо кај нас во девизија и до крај ќе се менуваат првите 6 места.

Ја сеа недај боже да изгубам пошо некако почнувам да губам ритам и се заебавам очигледно ама каде каде ми избега со кош разлика.А плус играм дома со него па така ќе го тепам.:helou:

Bratce, ako ne flevas direktno u superliga, mozno e so mene baraz da igras. Koj tim e tvoj ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom