Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
OK
btw prodavam plejmejker ili bek suter.Stvarno e dobro tipceto ama nema mesto vo mojot tim. Ako ima zainteresirani ajde. Vredi okolu 750 000 ama jas go prodavam za 500 000. Vi garantiram oti za 20 min igra ke ima minimum 8 poena i 4 asistencii.Ima dobar sut.:helou::smir::bip:

Јас ставив 2-3 waiting for offer, Зомеро одма го акнав на ТЛ после денешната слаба партија, за 2 500 000 го ставив, толку и вреди.

Во 18-00 часот ќе се игра првото коло од националниот куп, јас играм со КК Кривогаштани, со среќа на сите !

Фала.
Инаку ја играм со кк скорпион кој е последен неам поим во која лига и му играм со прв тим.
Многу среќа на сите.

Ја не играм во прво коло, директно во второ сум влезен изгледа, пошто од прва лига сите екипи го скокаат првото коло.
Со среќа на вас!

Победааааааааааа
и тоа 96-8
Сеа кој ли ќе ми се падне.
Иначе видов дека е службено кк кривогаштани-кк струмица со резултат 4-65 на 2 минути до крај.
Честитки виктораниус,после утакмицава ме фаќа страв за у сабота.

Уфф ама се изнервирав оти не се доигра утакмицата, типот немаше играчи да продолжи, али добро е само 4 коша примив а дадов 65. Во последната четвртина му играв со шутери што имат по 4000 индекс.

Честитки до сите што победија.

Ајде честито на сите што тепаа! И тие што не тепаа. :)
Абе гледам направивте сите јаки екипи, само мојата остана слаба. Па ја онаа година бев појак.

Абе што биде денес зошто не ги дават спонзорите парите ? Нели во петок треба ?

Неам поим што е ова ажурирањево ни кај мене го нема.Обчно накај 4 или 5 сабајле.:toe:

Можеби ќе ги накачат, зошто КК Куманово се жалеше. Да се надеваме.

I kaj mene ne se dojdeni parite od sponzorot. Malku sum vo minus i sakav da izvadam nekoj mlad igrac ama ne mi dava.Sigurno poradi toa sto sum vo minus :nesum::helou:
edit: Se e azurirano, izvadiv eden igrac 11 500 index 17 godini.Nekoj ako e ZA ajde.Dzabe parite si gi frliv

Слабо.
Ја извадив 16 години 164 видок 15000 индекс.Ќе го играм и можда ќе ми го стаат у репрезентација.

Пак извлеков катастрофа дете.
Него се откачив од Зомеро, си земав 3 милиони за него, сега не знам што да купувам... Ми требаат уште пари за добар играч.

Него од влечењето колку пари загубив... Ехеее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom