Кошаркарски актуелности

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Неофицијално Тасовски во Струмица, а се преговара и со Симиќ.

Radical Boy напиша:
Инфо прва рака, 3000 месечно и плус назнам какви си бенефиции

Не 3000 евра, туку 5000 му нуделе на Гоцевски месечна плата од Фени, а ако остане во Струмица платата ќе му биде 3000 евра наместо досегашните 2000.

Zlatkо Gocevski e nоv igrac na Feni , Dimce Tasоvski vо strumica 2005 , pоpоvic vo Strumica 2005 , Bоgоev vо Fersped , Grne ke оstane vо strumica 2005 , Aleksandar petrоvic vо pelister a Lazоvski izgleda vо MZT.

Да додадам Јане Петровски на проба во Таково-Србија

kiksuperman напиша:
Неофицијално Тасовски во Струмица, а се преговара и со Симиќ.

Не 3000 евра, туку 5000 му нуделе на Гоцевски месечна плата од Фени, а ако остане во Струмица платата ќе му биде 3000 евра наместо досегашните 2000.
Симиќ , trebase da оdi vо feni ama nе оdi bidеjki Гоцевски kе оdе a v Струмица nema da dоjde bidejki ke dоjde centar оd Grckata liga Aris 30 gоd ime ne zapоmtiv ime..

Ако дојде Тасовски ке биде супер тој е најдобриот играч во нашата лига а грчки играчи не ми се допаѓат многу немат квалитет и се многу полоши од нашите домашни повеќе сум за играчи од Америка и Србија

iLe напиша:
Zlatkо Gocevski e nоv igrac na Feni , Dimce Tasоvski vо strumica 2005 , pоpоvic vo Strumica 2005 , Bоgоev vо Fersped , Grne ke оstane vо strumica 2005 , Aleksandar petrоvic vо pelister a Lazоvski izgleda vо MZT.

A Гоцевски потпишал за Фени?

Тасов во Струмица, не ми се верува да е толку глуп. Он рече ако си одам, ке одам во странство, а да одиш од Јадранска во Фиба Куп е скалило надоле во кариерата, језда е многу прост, ама не верувам дека е до толку, од причина што Работнички нема многу избор за играчи и ке им понуди многу повеке на Тасов, Стојановски и Симиќ

Billa Bong напиша:
Да додадам Јане Петровски на проба во Таково-Србија

Е уште таму да замини да се упропасти... за пелистер немам нешто разбрано баш утре ќе се распрашам, ќе дискутирам со моите извори :tapp::uvo:

Radical Boy напиша:
A Гоцевски потпишал за Фени?

Тасов во Струмица, не ми се верува да е толку глуп. Он рече ако си одам, ке одам во странство, а да одиш од Јадранска во Фиба Куп е скалило надоле во кариерата, језда е многу прост, ама не верувам дека е до толку, од причина што Работнички нема многу избор за играчи и ке им понуди многу повеке на Тасов, Стојановски и Симиќ
Е Јадранската лига да не е НБА ФИБА купот ке биде многу појак оваа година ке има екипи од Италија лани беше Види Винчи ке има и од Шпанија Грција а Јадранската лига Уште не и се знае судбината а ако и следната година Работнички се како оваа не знам дали пак ке им дадат Ваилд карта

jove_bt напиша:
Е уште таму да замини да се упропасти... за пелистер немам нешто разбрано баш утре ќе се распрашам, ќе дискутирам со моите извори :tapp::uvo:
Зошто да се упропасти?Ако му понудат некоја добра плата....зошто да не:)...плус во Србија е развиена кошарката..така да и да оди нема да ми биде криво...само напредleta

Billa Bong напиша:
Зошто да се упропасти?Ако му понудат некоја добра плата....зошто да не:)...плус во Србија е развиена кошарката..така да и да оди нема да ми биде криво...само напредleta
nemoj da si mislis deka ke mu bide sjajno da se razbereme , kaj sto e on na proba toj tim se bori za opstano!!!

Swisslion Таково е тимот од СРБИЈА кој му пушта играчи на Пелисетер(братски тим :) ) тим кој е на дното од табелата секоја година, тим абе ДРИМ тим уште јане му фалеше нека замини па ќе видиш шо тим е ...поарно Исланд нека замини.

btw Фала за ГОЛЕМИОТ стратег бившиот ваш тренер не му го ни спомнувам името, уште тој ни фалеше е дур сеа шампиони ќе бидеме. Толку од пелистер оваа година за опстанок ќе се бори

zasto mislis taka deka ke se bori za opstanoik???? ne mi se veruva mene ke napravi dobar tim ima pari!!

има пари нема мозок тренерот ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! кај го најдоа поарно без тренер да играме. дошол во БТ ради фамијилата бе! течко пелистер со него

jove_bt напиша:
има пари нема мозок тренерот ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! кај го најдоа поарно без тренер да играме. дошол во БТ ради фамијилата бе! течко пелистер со него

Ајде бе па и ти не се пувај мајку му да не сакаш Пет Рајли да во дојде :bilokojzbor::pos2:Ај кажи кој тренер би го земал место Ацо баш ме интересира??

Епа еве ко прашваш Фил Џексон добар е за титули земање ќе го донесиш??? супер си беше Зоран шо мајка бараја да го менваат? Ако беше Ацо добар во МЗТ ќе останеше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom