Кошаркарски актуелности

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
IvAn - bad_boy напиша:
a koga se raspadna Zito Vardar ZI-VA se sekavate ??
od kade ispadnaa Aleksandar Dimitrovski,Dimce Tasovski ??
imaa i dobri stranci poslednata sezona Zito Vardar kako Ejvori,Majk Bel i dr.
Od mnogu odamna pratam kosarka i nikogas nema da gi zaboravam Zito Vardar.
mark din i frejzer jonson ako nekoj ima bolje crnci doneseno od niv dvajca neka mi se javi

aerodromka напиша:
mark din i frejzer jonson ako nekoj ima bolje crnci doneseno od niv dvajca neka mi se javi

да да дефинитивно, после мзт марк дин отиде во некоја екипа од израел мислам :) како забиваше човекот... :zver:

Чековски потпишал за Черкаски Мавпи украински тим на 1 година тимот играл во ФИБА купот и стигнал до четврт финале

Оф топик:ЖЕЉКО ОБРАДОВИЧ е избран за тренер на годината во Европа
Он Топик:Ван Ден Шпигел во Проком

какви цигани се овие од Македонски Спорт, сега има една недела бесплатен интернет (како што разбрав) и не ја апдејтуваат страницата за да не им читаат сите таму и да не им падне продажбата. Ама јас се заколнав, Македонски Спорт ке купам, кога Мзт ке стане шампион, е сега видете колку долго само тоа јас ке ги бојкотирам :)

Едит: Петровски иако има договор со Мзт, потпишал со Работнички, сигурно ке следат санкции и како што разбрав ке биде на списокот на играчи на Мзт Скопје. Николовски и Караколев остануваат, двајца екстремно талентирани млади играчи, членови на младинската репрезентација. Камо срека да ги потпишат на подолг рок, бар така Мзт ке обезбеди двајца одлични играчи кои ке бидат одлична основа за надградување на тимот

Abe za jane ja se mislam deka dete od kapistec i deka ima izrasnato kako navivac na rabotnicki , popravete me ako gresam

centarec напиша:
Abe za jane ja se mislam deka dete od kapistec i deka ima izrasnato kako navivac na rabotnicki , popravete me ako gresam

Нема што да те поправаме, така е. Ама изгледа ке ја утне работава. Сака да оди во Работнички, а има договор со Мзт, кој не му дава исписница, што е и многу нормално и како што стојат работиве, следната сезона нема да игра ни минутка, ни во Мзт, ни во Работнички

ej dusava ke mi se ispuni da ne igra slednata godina zimi se

Гарнет најверојатно во Бостон кој во замена дава 4 играчи + петито пик на годинешниот драфт. Баш ќе биди интересно оваа година во трејд периодот во НБА. Ќе се селат и KG и Брајант само да видиме кој прв ќе го напушти својот тим.

mozam da zemam ispisnica uste odma, ama sum vrzan za aerodrom zaradi publikata i samo zaradi publikata veke ne sum potpisal za rabotnicki - ova e izjava na jane petrovski koj uste nema potpisano za rabotnicki

Еве ви информација прва рака: Петровски Јане иако Работнички му нуди огромна плата тоа е затоа што Јане не сака да си оди од Мзт зашто бил приврзан за клубот и навивачите. Денеска во весник спортскиот директор на Работнички изјавил дека Јане Петровски самиот се нудел на Работнички а уствари не е така, затоа што тие го бараат и причината што му ја зголемуваат платата е зашто се двоуми и дека повеке сака да остане во Мзт и да игра за помала плата (замислете и тоа во Мзт Скопје да го има, прв пат се случува од кога јас одам редовно ова). На Јане му е криво што директорот изјавил така, затоа што не било вистина тоа.....

Си знаат тие што се банирани зошто се банирани!....

-Стефано Пиластрини во Видивичи
-Медведенко чека понуда
-Павич во Турција
-Марко Маринович играчот на Џирона се пресели во Менорка

Ее Била Бонг слушнав овие денови дека Cummings од Партизан потпишал за Макаби.Викаш има нешто?

Камингс има потпишано за Макаби од пред 2 3 недели:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom