Кошаркарски актуелности

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Најново Мираковски преговара со некој екипа од Белгија(Во случај да не остане во ЦСКА).
А исто Така и Владо Илиевски стана нов член на Монтепаски.

crnecot sto go zemaa MZT e nenormalen kako igra deckoto 2.5 a igra 4 pozicija!!!! sega gi gledav kasetite od tipot mi gi dadoa aerodromka i radikal tipot e ludilo veke vcera potpisal za mzt!!!! site napravija timovi samo mojot rabotnicki sedi vo mesto so svoite " milon evra"

CPB напиша:
crnecot sto go zemaa MZT e nenormalen kako igra deckoto 2.5 a igra 4 pozicija!!!! sega gi gledav kasetite od tipot mi gi dadoa aerodromka i radikal tipot e ludilo veke vcera potpisal za mzt!!!! site napravija timovi samo mojot rabotnicki sedi vo mesto so svoite " milon evra"

работнички не седи туку преговара со кевин гарнет и коби брајант, се очекува до полноќ да потпишат:pos2::pos2::pos2: како се вика играчот што си го гледал на касетата? :)

И Александар Костовски не остана во Работнички.Со овој тим што го имат борба за опстанок!!:pos:

TaZZ(BoomBoy) напиша:
И Александар Костовски не остана во Работнички.Со овој тим што го имат борба за опстанок!!:pos:

Жалнооооооооо

BRAKA DENES NA POSLEDNIOT DEN OD ROKOT ZA PRIJAVA VO FIBA EURO KUPOT SE PRIJAVI STRUMICA KAKO EDINSTVEN PRESTAVNIK OD MK. KE GLEDAME EVROPSKA KOSARKA VO STRUMICA, NEKA VI E MAKA A POSEBNO NA TIE OD RABOTNICKI:vozbud:

fanco напиша:
BRAKA DENES NA POSLEDNIOT DEN OD ROKOT ZA PRIJAVA VO FIBA EURO KUPOT SE PRIJAVI STRUMICA KAKO EDINSTVEN PRESTAVNIK OD MK. KE GLEDAME EVROPSKA KOSARKA VO STRUMICA, NEKA VI E MAKA A POSEBNO NA TIE OD RABOTNICKI:vozbud:

Да се надеваме дека добро ќе се претставиме во Европа!!!!

TaZZ(BoomBoy) напиша:

А требаше да игра во НЛБ регионалната лига.

Најтрофејниот македонски кошаркарски клуб Фершпед Работнички и Амак СП ги објавија листите на македонски играчи, на кои ќе сметаат во новата сезона:

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ

Тони Симиќ,
Огнен Стојановски,
Бојан Трајковски,
Драшко Накиќ,
Ѓорѓи Кочов,
Горан Веселиновски,
Томче Стојчевски,
Милорад Миновски,
Јован Марковски,
Марјан Јанески,
Владимир Брчков,
Ивица Димчевски,
Бојан Крстевски,
Марко Симоновски,
Димитар Петрушев,
Бојан Талески.

Амак СП

Војдан Стојановски,
Дамјан Стојановски,
Ангел Тасевски,
Бојан Јакимовски,
Зоран Стојанов,
Влатко Неделков,
Јордан Николовски,
Дарко Ѓоргоски,
Вања Цветниќ,
Сашо Велковски,
Дејан Вегов,
Иван Наумовски,
Александар Стефановски.

Извор : http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=937

fantomX напиша:
А требаше да игра во НЛБ регионалната лига.
е требаше ама .... Скопската екипа “работнички“ на чело со мајмунот кој фала богу си ојде мислеше дека може да се провлече у НЛБ
Ако ако ... со господ напред и мислам дек екипата на Струмица ке стигне и во Еврокупот на достоинствено место...ако не друго да се обидеме да ја вратиме македонската кошарка таму каде што и е место на клупската сцена.

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ

Тони Симиќ,
Огнен Стојановски,
Бојан Трајковски,
Драшко Накиќ,
Ѓорѓи Кочов,
Горан Веселиновски,
Томче Стојчевски,
Милорад Миновски,
Јован Марковски,
Марјан Јанески,
Владимир Брчков,
Ивица Димчевски,
Бојан Крстевски,
Марко Симоновски,
Димитар Петрушев,
Бојан Талески.

Со таа екипа и ако донесат уште некое странско засилување,најнмногу им прогнозирам плеј-оф,а најмалку борба за опстанок!!!!

Рајан Стак Рајан БК Киев од Украина

Не е мираковски во струмица .. не го пишува ни во ростерот ..

Toj roster so vikas ti e za igraci od domasnoto prvenstvo...ne vazi za makedonci sto igrale vo stranstvo kako sto e Mirakovski...ne e sigurno ama slusnav deka bil tuka na pregovori...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom