Кошаркарски актуелности

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Radical Boy напиша:
А што мислите Марин како е натереран да биде тренер на Работниччки? Му веетиле и селекторско место.

да де таман да си го допуни џебот со парички :) да не имаш информација ти или било кој друг колку пари зема додека беше тренер на мзт? сигурно е огромна сума (се збореше 200 000 евра или марки)

Незнам кол земаше кај нас, ама сега знам дека под 5000 евра во Работнички не е

Radical Boy напиша:
Незнам кол земаше кај нас, ама сега знам дека под 5000 евра во Работнички не е

те прашувам зашто порано комшија ми беше (мене чичко ми паѓа нешто, втор братучед на татко ми) и живееше во една шупа, ама баш шупа (2 на 2). потоа отиде во мзт и сега да му ја видиш куќата... ПАЛАТА!

DoolroX напиша:
те прашувам зашто порано комшија ми беше (мене чичко ми паѓа нешто, втор братучед на татко ми) и живееше во една шупа, ама баш шупа (2 на 2). потоа отиде во мзт и сега да му ја видиш куќата... ПАЛАТА!

Знам дека многу зема од Мзт, ама точно колку немам поима

Гоцевски е во Фени..Тасовски е во Струмица 2005...Имаше мабети оти и Поповиќ ќе потпишува за Струмица ама уште не се знаа...Струмица 2005 веќе ќе се вика само Струмица...Работнички не играа у Јадранска лига, оти сами се откажале оти не можеле да се подготват (без навреди ама според мене излезее тешки глупаци, оти шо се вика цел живот го чекаа тава..) и тава ќее од мене... :):)
(мош до саа некој е кажал нешто слично или исто, ама ме мрзаше назад да читам...:tapp:)

Дај таму реагирајте модератори, ако се пишува нек се пишува на македонски јазик, кои се овие сељачки дијалекти

^Cutie^ напиша:
Гоцевски е во Фени..Тасовски е во Струмица 2005...Имаше мабети оти и Поповиќ ќе потпишува за Струмица ама уште не се знаа...Струмица 2005 веќе ќе се вика само Струмица...Работнички не играа у Јадранска лига, оти сами се откажале оти не можеле да се подготват (без навреди ама според мене излезее тешки глупаци, оти шо се вика цел живот го чекаа тава..) и тава ќее од мене... :):)
(мош до саа некој е кажал нешто слично или исто, ама ме мрзаше назад да читам...:tapp:)

немај гајле од ова што кажа ништо не е кажано :pos::pos::pos:

^Cutie^ напиша:
covece da ne bese ti nie ke ostanavme totalno kasarkarsko ne pismeni

fala ti mnogu ova nema da ti go zaboravam

Radical Boy напиша:
да знаев дека е женско ке почнев да и се и додворувам :)))))))

епа така прочитав негде имаше напишано СУМ БИЛА... епа еве сега јавно ќе ја прашаме: Cutie машко си или женско и дали се огнен (ватрен) навивач на струмица :)

Те бе шо си играете ку*о сас момичето тава е дојдено тук да не описмене да ја поделе сас нас стручната експертиза.Тва момиче навива за шампионо:kesa:(судбинооооооо)

Би ве замолил да не пишувате на дијалект...затоа што неможе да се разбере....тоа е како прво..
Како второ не се повтарајте за веќе кажана шпекулација...и како трето гледајте да нема офтопици:)
Благодарам!

Кошаркарската федерација на Македонија и селекторот на сениорската машка репрезентација, Јорданчо Давитков(мајмунот) се согласија да ја прекинат соработката... Ајде нека му е среќен патот, да даде господ на улица да остане :rofl::rofl:

aerodromka напиша:
vie ne ste navijacka grupa sto mozete da im kazuvate na uprava koj i sto ke zima za razlika od kaj nas!!!!!kaj nas seznae za koj nema mesto vo timot

-VRBICA STEFANOV (za nego nikogas nema da ima mesto vo mzt)
-MIRZA KURTOVIC (gospod k*u mu dade on go secese)
-TONI SIMIK (majmuneeeeeeeeee)
-RISTE STEFANOV (seljakov)
-JORDANCO DAVITKOV (majmunceto alis)
-po se izgleda i JENE PETROVSKI (pusi jane koj te e*e moze skopje i bez tebe)

A vie mozete?? Abe koj ve Eb* ve vas...Eve i sama gi nabroi site najdobri si zaminuvaat od MZT...a ne ostanuvaat zaradi VAS navivacite:)Aj ovaa godina so Mavrovo za opstanok u B ligata :helou:Na Jane prva opcija MZT mu bila :D:pos2:

Супер бој собери се ке јадеш бан од тема не предизвикувај кавги!

Била Бонг напиша:
Супер бој собери се ке јадеш бан од тема не предизвикувај кавги!

Jas si kazuvam moe mislenje samo...isto kako aerodromka, zs jas se smetam za navivac na Strumica, a dali sme dobri ili ne sme toa samo igracite na strumica go znaat...
Neka mi kaze aerodromka kako navivacka grupa za koj igraci im kazuvale na uprava...veke koga najdobrite ke si otidat???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom