П
Паспарту
Гостин
Radical Boy напиша:А што мислите Марин како е натереран да биде тренер на Работниччки? Му веетиле и селекторско место.
да де таман да си го допуни џебот со парички

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radical Boy напиша:А што мислите Марин како е натереран да биде тренер на Работниччки? Му веетиле и селекторско место.
Radical Boy напиша:Незнам кол земаше кај нас, ама сега знам дека под 5000 евра во Работнички не е
DoolroX напиша:те прашувам зашто порано комшија ми беше (мене чичко ми паѓа нешто, втор братучед на татко ми) и живееше во една шупа, ама баш шупа (2 на 2). потоа отиде во мзт и сега да му ја видиш куќата... ПАЛАТА!
^Cutie^ напиша:Гоцевски е во Фени..Тасовски е во Струмица 2005...Имаше мабети оти и Поповиќ ќе потпишува за Струмица ама уште не се знаа...Струмица 2005 веќе ќе се вика само Струмица...Работнички не играа у Јадранска лига, оти сами се откажале оти не можеле да се подготват (без навреди ама според мене излезее тешки глупаци, оти шо се вика цел живот го чекаа тава..) и тава ќее од мене...
(мош до саа некој е кажал нешто слично или исто, ама ме мрзаше назад да читам...)
covece da ne bese ti nie ke ostanavme totalno kasarkarsko ne pismeni^Cutie^ напиша:Гоцевски е во Фени..Тасовски е во Струмица 2005...Имаше мабети оти и Поповиќ ќе потпишува за Струмица ама уште не се знаа...Струмица 2005 веќе ќе се вика само Струмица...Работнички не играа у Јадранска лига, оти сами се откажале оти не можеле да се подготват (без навреди ама според мене излезее тешки глупаци, оти шо се вика цел живот го чекаа тава..) и тава ќее од мене...
(мош до саа некој е кажал нешто слично или исто, ама ме мрзаше назад да читам...)
Radical Boy напиша:да знаев дека е женско ке почнев да и се и додворувам))))))
aerodromka напиша:vie ne ste navijacka grupa sto mozete da im kazuvate na uprava koj i sto ke zima za razlika od kaj nas!!!!!kaj nas seznae za koj nema mesto vo timot
-VRBICA STEFANOV (za nego nikogas nema da ima mesto vo mzt)
-MIRZA KURTOVIC (gospod k*u mu dade on go secese)
-TONI SIMIK (majmuneeeeeeeeee)
-RISTE STEFANOV (seljakov)
-JORDANCO DAVITKOV (majmunceto alis)
-po se izgleda i JENE PETROVSKI (pusi jane koj te e*e moze skopje i bez tebe)
Била Бонг напиша:Супер бој собери се ке јадеш бан од тема не предизвикувај кавги!