Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Втор пораз во Италија,овојпат од Бугарија 79:74

Втор пораз во Италија,овојпат од Бугарија 79:74
Трет пораз, од Полска... 53:63... Мечевите со Бугарија и Полска сме ги изгубиле во последната четвртина.

Сега голем мач правјат нашата репрезентациjа и Италиjа абсолутно равностоен надпревар до моментот и 65 на 65 поени . Браво добра игра срешту играчи како Белинели и Барнјани . Иначе мислам дека и нашата и вашата репрезентациjа ке се пласират на европско .

--- надополнето ---

Супер дадохме пораз и на Италиjа со добра утакмица . Освоихме турнирот Нелсон Мандела и се надевам да запазим добрата кондициjа и во квалификациите. Поздрав .

се надевам ќе се научат слабостите во своите редови од овој турнир.....селекторот и играчите ќе имаат полни раце работа гледајќи по резултатите

Нема сомнеж ростерот е толку слаб што влез на европско би било премија ....

На 25 Јули во Охрид започнува силен кошаркарски турнир

588A4B649EDA8D4D8695DDEFFC8D9F02.jpg

кај д анајдам пари за викенд!!! Сакам да ја гледам Македонија - Црна Гора и тренерот Вујошевич во живо :vozbud:

денешен спорт : се размилсува за ново плејмејкерско име.
околу 80/90% тоа е Ефтим Богоев.

денешен спорт : се размилсува за ново плејмејкерско име.
околу 80/90% тоа е Ефтим Богоев.

Супер, ја поздравувам оваа одлука ако е конечна, треба да се верува во домашните потенцијали, сепак се игра за репрезентација каде се надевам секој кошаркар има емоции кон сопствената земја, додека колку и да се квалитетни странците јас верувам во ефтим богоев.

Што ќе дочекаме мајко мила ,Богоев да ни биде плејмејкер!!!!!

Да сум на место на Тимба нема да ме видат во репрезентација ... Еве и зошто, можеше овој мо*кото шо нема појма од кошарка Костовски, па индијанецот Караџовски да ги зимаат во репрезентација е сега Тимба моментално е во Италија на одмор, па таму му се јавуваат ај Тимба дојди сега.

Што ќе дочекаме мајко мила ,Богоев да ни биде плејмејкер!!!!!
Да те ставаме ти да си ни плејмејкер, сакаш ли ??
Кога ке размислаш само какви има у репрезентацијата Марковски?:nesvest: Симоновски? Костовски? дај не ме заебавај...
Не знам колку си разбираш и колку праташ кошарка, ама тимбата е 2 години мвп на купо у Македонија, и подобро решение од тоа во моментот верувај нема.

Да сум на место на Тимба нема да ме видат во репрезентација ... Еве и зошто, можеше овој мо*кото шо нема појма од кошарка Костовски, па индијанецот Караџовски да ги зимаат во репрезентација е сега Тимба моментално е во Италија на одмор, па таму му се јавуваат ај Тимба дојди сега.
И јас би постапил така,Костовски не заслужува ни во најширок состав да биде,катастрофа беше цела сезона,здебелен е ненормално,не е тој што беше.

--- надополнето ---

Да те ставаме ти да си ни плејмејкер, сакаш ли ??
Кога ке размислаш само какви има у репрезентацијата Марковски?:nesvest: Симоновски? Костовски? дај не ме заебавај...
Не знам колку си разбираш и колку праташ кошарка, ама тимбата е 2 години мвп на купо у Македонија, и подобро решение од тоа во моментот верувај нема.
Па боље јас да играм,и како прво и основно овие што ги наброја само Костовски игра 1 позиција како Богоев,Марковски е поради некои други причини во овој потесен избор на играчи,Симоновски така така ама јас не би го зел,2 сезони нема клуб,само се шета од еден во друг и само шут има.
Факт е дека немаме 1 како што треба,жими Мираковски.

Се сложувам со тоа што го напиша, ама да ја согледаме моменаталната ситуација на позиција 1, Богоев е полн погодок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom