- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.014
- Поени од реакции
- 15.669
Тоа се тие надежни играчи на 30 години 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ало,детето има 18 год и 100% ќе напредува уште.што очекуваш ти на негова возраст,да има 20 асистенци,25 поени и 7 скокаBtw Магдевски нити е,нити ке биди добар во иднина,врска си нема појма си нема,Хендрикс најдобар иако сеуште ми е криво што Мекелеб си замина за него,Соколов Гјуровски се надежни играчи,Трајковски исто така дрво но има тронка надеж и во него,за браќата се знае добри се и двајцата...Каков Магдевски тој ако не се откаже од кошарка за некоја год јас глава сечам.
Не се брукај...дечкото на 18 години има неверојатна контрола на топката....дај ја топката на друг 18 годишен кошаркар да ја пренесува у предно поле против репрезенативци ќе видиш колку топки ќе успее да пренесе...да не правеме муабет па да креира игра..Btw Магдевски нити е,нити ке биди добар во иднина,врска си нема појма си нема,Хендрикс најдобар иако сеуште ми е криво што Мекелеб си замина за него,Соколов Гјуровски се надежни играчи,Трајковски исто така дрво но има тронка надеж и во него,за браќата се знае добри се и двајцата...Каков Магдевски тој ако не се откаже од кошарка за некоја год јас глава сечам.
Btw Магдевски нити е,нити ке биди добар во иднина,врска си нема појма си нема,Хендрикс најдобар иако сеуште ми е криво што Мекелеб си замина за него,Соколов Гјуровски се надежни играчи,Трајковски исто така дрво но има тронка надеж и во него,за браќата се знае добри се и двајцата...Каков Магдевски тој ако не се откаже од кошарка за некоја год јас глава сечам.
кур ке напредува врска си нема,изгубен е тотално[DOUBLEPOST=1408915847][/DOUBLEPOST]ало,детето има 18 год и 100% ќе напредува уште.што очекуваш ти на негова возраст,да има 20 асистенци,25 поени и 7 скока![]()
неверојатна контрола на топката ималНе се брукај...дечкото на 18 години има неверојатна контрола на топката....дај ја топката на друг 18 годишен кошаркар да ја пренесува у предно поле против репрезенативци ќе видиш колку топки ќе успее да пренесе...да не правеме муабет па да креира игра..
кур ке напредува врска си нема,изгубен е тотално[DOUBLEPOST=1408915847][/DOUBLEPOST]
неверојатна контрола на топката ималнормален си ти ?
сега ќе ти каже дека си мултиталентирана личност и со тебе не вреди да се разговараА ти колку годинки имаш? Дај молимте не пишувај глупости испаѓаш тотално неук за кошарка...
Искрено да те прашам дали си ти нормален?доминираш со глупостивекур ке напредува врска си нема,изгубен е тотално[DOUBLEPOST=1408915847][/DOUBLEPOST]
неверојатна контрола на топката ималнормален си ти ?