Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
И ја мислам дека супер ќе дојде победава и медиумите слободно може да ја пумпаат работава. Прво станува збор за професионалци а не за првачиња шо ќе се напалат на тоа шо пишуе по нашиве портали. Второ со долниве никад не може да биде пријателска и никад резултатот не може да биде небитен. После победава се ке се заборави и утакмиците со Литва и Шпанија .... и вртиме нов победнички лист :vozbud:

Секогаш е послатко кога ги победуваме Грците, факт.:icon_mrgr:
Ете ви го сега Перо, го колневте, сега сакате да го баците.:ROFLMAO:
Битно c i t r o е среќен ради налепниците на колите, два-три пати тоа го спомна.:icon_mrgr:

Е нее... :)

Подолго време читам на форумов и ме мрзеше да регистрирам профил, ама мораше после ова.

Ајде на здравје победа.

П.С некој погоре напиша ПРЦ. Па морав да прашам дали има играчи на ерепублик овде?

Подолго време читам на форумов и ме мрзеше да регистрирам профил, ама мораше после ова.

Ајде на здравје победа.

П.С некој погоре напиша ПРЦ. Па морав да прашам дали има играчи на ерепублик овде?

Кајгана е the big bang за македонците на еРеп :)
Цел подфорум имаш. http://forum.kajgana.com/forums/erepublik.37/

Океј, увек е интересно коа ќе ги глецкаш циганине, било каде, било како.

То време да го искористат паметно и да го однесат Самарџиски на неколку сеанси кај психолог (или бајачка)

“Едноставно е, на загревање положуваш, а кога ќе почне натпреварот кршиш табли и обрачи“ :D

Ако го интересира некој Босна ја победи Германија во вториот меч на турниров со 73:62. Ние утре играме против Германија, и би требало да најдеме стрим за тој меч.

Ако го лапниме турнирчево што е наградата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom