Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Леле не ми се верува секогаш со послабите се опуштаме многу, зашто мора да се комплицира, требаше оваа утакмица рутински да ја изиграат:kesa:

полувреме горе доле добар резултат имаме на полувреме. сега ми текна бее, прошлите квалификации кога игравме со босна решавачка утакмица исто канал 4 пренесуваше и во последни секунди изгубивме иако водевме цела утакмица ај да не баксузирам ама не сакам реприза од тогаш
Ама тогаш мислам дека имаше и на ТВ.
На крај зашто и сега да нема пресврт :)

на bwin се побрзи во update на резултатот, па кој сака може и таму да ја следи. нема некоја посебна статистика за натпреварот, но сепак се побрзи... и тоа доста побрзи.

gledam statistika,gecevski nisto nepogodi u odbrana slabo,slabo skokovi,vlatko tri izgubeniama pogodil se od pole,vrba ne mu ode,ama ke tepame
optimistiiiiiiiiiiiii

Ама тогаш мислам дека имаше и на ТВ.
На крај зашто и сега да нема пресврт :)

и таа утакмица ја немаше на тв а иако беше решавачка, а исто така ја немаше ни со израел од софија ког аиграше па така сега вие видете кој се предавници и кој не сака мкд д аоди на евриопско.

Аааа вака не бива у второто нека се стегат таму и нека победуват оти кт е работата мора да се тепа утакмицата Португалците и не се така наивни противници како што мислевме абе овие од Канал 4 каснат со цела 1 минута:pos2::pos2:башка и коментаторто е :vozbud::vozbud: Игорче од Сител:kesa::pos2::pos2:

и да да потенцирам дека еве гледате 20.000 хиљади евра од амс како се голем притисок? абе слушајте мее мене јас ја зборувам вистината затоа што таа е во мене.

немаше пренос од утакмицата со БиХ 100% како сега ми доага сликата како седиме пред маало и слушаме радио

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom