Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Coveko ima rabota, a edno vreme bese poveke po odbojkata : )

mysmilie_2045.gif
момци за утре нема термин у Партизан ... у недела е слободно се само кажејте кој термин ви одговара и одма закажувам.јас викам во Недела во 13:00 часот...

mysmilie_2045.gif
момци за утре нема термин у Партизан ... у недела е слободно се само кажејте кој термин ви одговара и одма закажувам.јас викам во Недела во 13:00 часот...

Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата :) ама ладно ќе е :Р ...

едит: Може у Видое Подгорец , само незнам колку ќе тере Стољо :)

Не сум тука во Недела... :uvo: А за во гимназијата :) ама ладно ќе е :Р ...

едит: Може у Видое Подгорец , само незнам колку ќе тере Стољо :)

Пити у ВП , оти јас у недела имам утакмица у 1 часот со кожуФ , така да нема да можам , освен покасно..

Сабота ако може 4-5 / 6-7 прашај за у ВП

Бај Д Веј гледам таман 10 души , може кошарка , ако не па 3 тројки баскет , едниот ке влегува со други некој и така :) Само гледајте да закажете нешто за сабота , а може и за у недела ама само после 7-8 Часот :) ( НЕДЕЛА ПАРТИЗАН АКО МОЖЕ )

Бех вчера у салата у 12 сато нема термин ке имале некој тренинг кажа ке имало после утакмица ОК СТРРУМИЦА ОК ФЕРШПЕД тава ке било од прилика кај 6 : 30 ама касно е поарно ке одаме у Гимназијата ...
У сабота у 1 : 30 у гимназијата ..

КОЈ МОЖЕ ЗА У НЕДЕЛА ПОСЛЕ 6/7/8 ЧАСОТ ( ке видиме кога точно ) НЕКА СЕ ПРИЈАВУВА Т.Е НЕКА ЈА НАДОПОЛНУВА ЛИСТАТА

1.Мето
2.Ајверсон
3. ?

Бех вчера у салата у 12 сато нема термин ке имале некој тренинг кажа ке имало после утакмица ОК СТРРУМИЦА ОК ФЕРШПЕД тава ке било од прилика кај 6 : 30 ама касно е поарно ке одаме у Гимназијата ...
У сабота у 1 : 30 у гимназијата ..

Немој гимназија бе , може да се смрзнеш :)) Сега покејфски е у сала и подобро е 100 пати , доколко нема место и за у сабота и за недела тогај ке лагаме у гимназијата :) Нели ?:smir::vozbud:

Салата у недела не работе треба да му се јаваш на чистачо и он ако сака да доо да ти отклуче и да играш иначе така е заклучана ...

Иначе и на мене ми одговаре у недела у 6 i granicata e do 10 igraca..
5 na 5

1Мето
2Иверсон
3иЛе
4Potato

Салата у недела не работе треба да му се јаваш на чистачо и он ако сака да доо да ти отклуче и да играш иначе така е заклучана ...

Иначе и на мене ми одговаре у недела у 6 i granicata e do 10 igraca..
5 na 5

1Мето
2Иверсон
3иЛе
4Potato

Абе АКИ кажа дека салата за у недела цел ден е слободна , кога сакаме тога може термин да му кажеме на Зочето :vozbud:

Така да АКИ АЛЕКСАНДАР кажи таму у партизан у 6 часот нека биде отворено .. и така :smir:
Само нем да заебате тие шо неможат нека пишат уште денеска да лагаме за тама

Абе мето слободна е салата ама дали ке сака да додје да отворе зоки кажа оти не иде да сме го питала на дането .. ак сакал он арно ако не нема да играме..

за у недела цел ден лагајте ме и мене контакт преку П.П
ФАЛА

Недела неможам јас ви кажав... нема да сум тука :uvo::uvo:

У недела у 6 и јас идам...:salut:

MeToNo1[MkD];974060 напиша:
КОЈ МОЖЕ ЗА У НЕДЕЛА ПОСЛЕ 6/7/8 ЧАСОТ ( ке видиме кога точно ) НЕКА СЕ ПРИЈАВУВА Т.Е НЕКА ЈА НАДОПОЛНУВА ЛИСТАТА

1.Мето
2.Ајверсон
3. ?

Да потврдам... можам и у недела.. . и зашо граница 10 души ? за саботта се потпишаа 12-13 деца.. . може да направаме 3 групи по 5 деца.. . исто е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom