Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немав лоша намера, но добро...оди летај у вселена, јас ќе си најдам доктор за советНц, космонаут сум.
Луѓе дали сте свесни дека медиумите ви прават страв за истите симптоми што ги има и грипот? Теорија на заговор е дека владата се грижи за здравјето на населението.
Не се истите симптоми.Луѓе дали сте свесни дека медиумите ви прават страв за истите симптоми што ги има и грипот? Теорија на заговор е дека владата се грижи за здравјето на населението.
2013 година зимото кога се разболев од грип до веце не можев да одам. Сите коски ме болеа. Такво нешто не сум доживеал. Истото и они сега, само што сега психички ги удира дека има официјално корона.Не се истите симптоми.
100% од тие кои ги знам, а прележале, велат дека ништо слично никогаш не доживеале.
Ова е поприлично језиво и бизарно.Ништо не е случајно. Истражете predictive programming. Вакви примери има во многу филмови, стрипови итн
https://youtu.be/_ZX2SOw0Spo
Берик ..тие што прележале грип знаат многу убаво, нема тука без симптоми, слаби симптоми, асимптоматични и тн...за разлика од ковидов каде што имаш пациенти кои немаат појма дека го носат во себе вирусот, прави и здрави се.Не се истите симптоми.
100% од тие кои ги знам, а прележале, велат дека ништо слично никогаш не доживеале.
Епа го прашаа на тв Даниловски за истото. Он вика разликата е тест да се напраи. You get the point.Луѓе дали сте свесни дека медиумите ви прават страв за истите симптоми што ги има и грипот? Теорија на заговор е дека владата се грижи за здравјето на населението.
Ама ти го прочита ова?Епа го прашаа на тв Даниловски за истото. Он вика разликата е тест да се напраи. You get the point.
Ова е најголемата превара. Не постои ниту една студија дека здрав човек носи вирус и шири зараза.Берик ..тие што прележале грип знаат многу убаво, нема тука без симптоми, слаби симптоми, асимптоматични и тн...за разлика од ковидов каде што имаш пациенти кои немаат појма дека го носат во себе вирусот, прави и здрави се.
Грип еднаш прележав во животов и еве правам споредба, верувај ми дека грипот ми беше потежок, три дена горев температура, незнаев каде сум, бунило, се чувствувам како тенк да ме прегазел, неможев мало прсте да мрднам.
Зоте знам љуге на кои коронава за 3 дена белите дробови им ги претвори во вода и веќе ги нема меѓу нас.истите тие многу пати имаа прележано грип без многу последици.Исто така смртноста во МК е зглемена за 27%.Луѓе дали сте свесни дека медиумите ви прават страв за истите симптоми што ги има и грипот? Теорија на заговор е дека владата се грижи за здравјето на населението.
Зоте знам љуге на кои коронава за 3 дена белите дробови им ги претвори во вода и веќе ги нема меѓу нас.истите тие многу пати имаа прележано грип без многу последици.Исто така смртноста во МК е зглемена за 27%.
Е како тоа премиер да не почитува закон да оди во изолација. Како да очекува па друг да почитува?
Автоматски споено мислење:
Имаше грип ама многу помалку. Се должи на држење дистанца и носење маски. Туку среќа имаме пандемија со корона а не со грип, ќе покосеше.
@Bafra има смисла ова Зоте што вика?
Романкава едно време хит беше викаше дека ги излечи сите кои дошле кај неа. Се стиши некако околу неа али беше хит пред третиот бран ваљда се покажа како неуспешна.Прегледај го приврзокот 301833
https://www.rt.com/russia/529388-soccer-team-vaccinaton-refused/
Автоматски споено мислење:
Значи без аутопсија не може да тврдиш дека е од вирус, може да е бактерија, може да друга причина.
Романски пулмолог тврди: Протоколот за Ковид-19 е тоа што ги убива пациентите!
https://www.mkvesti.mk/romanski-pul...t-za-kovid-19-e-toa-shto-gi-ubiva-pacientite/
Повоторно интересна логика.
Зашто грип нема - бидејќи се држи дистанца и се носат маски
Зашто има корона - бидејќи не се држи дистанца и не се носат маски.
Ронче целофанче златно, не знам зашто воопшто си на темава. Вакциниран си, заштитен си, иди барај си смештај низ ЕУ државите, гледај каде слободно ќе шеташ.
Само нареден период, најмал проблем ќе е короната. Може да се случи во МКД да доаѓаат и смештај да бараат.