446,000 до сега се вакцинирале кај нас, со две вакцини околу 200+ илјади. Бројкава секој ден расте, секој ден помалце антиваксерчиња има. Ќе се кријат по грмушки наскоро да не ги вакцинира некој 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха е мало сутра. Ела мене нека ме убеди некој да се вакцинирам!!! Можат да се убедат да се вакцинираат само тие што се со слаб карактер!!!446,000 до сега се вакцинирале кај нас, со две вакцини околу 200+ илјади. Бројкава секој ден расте, секој ден помалце антиваксерчиња има. Ќе се кријат по грмушки наскоро да не ги вакцинира некој![]()
Само да ти кажам дека дискутираш со најглупиот член на форумот, а најверојатно и кој си го сретнал во животот. Најискрен совет е да го заобиколуваш.Хахаха е мало сутра. Ела мене нека ме убеди некој да се вакцинирам!!! Можат да се убедат да се вакцинираат само тие што се со слаб карактер!!!
446,000 до сега се вакцинирале кај нас, со две вакцини околу 200+ илјади. Бројкава секој ден расте, секој ден помалце антиваксерчиња има. Ќе се кријат по грмушки наскоро да не ги вакцинира некој![]()
Само да ти кажам дека дискутираш со најглупиот член на форумот, а најверојатно и кој си го сретнал во животот. Најискрен совет е да го заобиколуваш.
А тоа дека расте бројот на вакцинирани, јас се радувам, ќе почнам дури и да ги охрабрувам да се вакцинираат, што побрзо го постигнат зацртаниот број, тоа подобро, па веројатно ќе престанат да трујат.
Премала е оваа бројка. Пак ќе го обереме бостанот на есен.
Премала е оваа бројка. Пак ќе го обереме бостанот на есен.
Да стигнат до 300 со по 2 дози до крај на летото плус прележаните е колку толку надеж дека нема да не пеплоса како минатиот патПремала е оваа бројка. Пак ќе го обереме бостанот на есен.
Земји со 40+% вакцинирани со две дози имаат outbreak, пример е Холандија и Британија. Добрата работа е што немаат многу починати затоа што таму нема врски за Рон Бургундивци и прво ги вакцинираа постарите. Сега кога ги олабавија мерките претежно се заболени помлади, но има и постари и тоа и постари вакцинирани. Сега можеби е заради тоа што младите беа во карантин и немаа контакт со вирусот за да стекнат имунитет, додека кај нас освен дискотеки све друго беше пуштено за време на брановите. Како и да е највеорјатно ќе си има нов бран во есен само што нема да биде кланица како претходните.Премала е оваа бројка. Пак ќе го обереме бостанот на есен.
Гледаш колку си туп? Мислиш дека сум друг лик, а многу лесно можеш да увидиш дека не е така.ставре не се напињај толку, иначе тоа чекате вие плашливци. Друг за вас да се вакцинира за вие да не морате. И некој од овие антивакцери после кога ги прави тие што се вакцинираат дека се кукавици и плашливци
Автоматски споено мислење:
би требало до кај 600,000 да дојдеме до септември. Ако има вакцини нормално
Гледаш колку си туп? Мислиш дека сум друг лик, а многу лесно можеш да увидиш дека не е така.
Ти најде да зборуваш за плашливци, очите ти се опукалени од страв, од најевтини манипулации во 2 потези. Сигурен сум дека и кога ќе извадат вест од типот ,,на 20 декември доаѓа крај на светот", одиш во некоја скривница и не излегуваш од таму цел месец.
аман, не е онставре, ти си мало кукавиче, чекаш другите да ја завршат работата за тебе зошто се плашиш.
аман, не е он
не ли е очигледно?
Ти си најдобриот пример што значи да си уплашен до посер, со сите твои постови во темата и потези што си ги направил. И ова ми е последно да ти одговорам, бидејќи единствено од што ми е страв е тоа да не оглупам после дискусија со тебе.ставре, ти си мало кукавиче, чекаш другите да ја завршат работата за тебе зошто се плашиш.
Ти си најдобриот пример што значи да си уплашен до посер, со сите твои постови во темата и потези што си ги направил. И ова ми е последно да ти одговорам, бидејќи единствено од што ми е страв е тоа да не оглупам после дискусија со тебе.
А ќе ја искористам оваа прилика и да го повикам Ставро, кога толку го бараш очигледно ти недостасува да те зашлака малце.