Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ама веста ова е близу до фејк њус. Значи на женава и паднало шишенце со Фајзер и од страв и за да заташкат дека и се скршило, наполнила со вода. Ете шест инјекции колку што може од шишенце да се вади. Нема никоја друга идеолошка позадина тука. Зошто па ваква битна информација ја нема овде кај веста само тој што ја пишал си знае. ;)
Чоек јас ниту проверив за шо станва збор, мајтап праев тука да те чепнам реков за Меркел.

Чоек јас ниту проверив за шо станва збор, мајтап праев тука да те чепнам реков за Меркел.

Zeno ama ja ne rekov deka za tebe tuku za toj/taa sto ja/go pisal tekstot i naslovot.

овие домашни тестови се добри за Дубари ??, ако ПРЕД да се идентификува усерот може да знае дали е позитивен тестот ... ќе жртвува 5еур и друг тест на друг негов човек ќе му напраи и ќе си го регистрира на мобилен како свој ??

Не добри, измислени се за дубари. Откако ни ги дадоа 30% од фирмата е на боледување. Мислам и дека намерно ни ги дадоа оти знаат какви се луѓето и ќе ги искористат, а и нив им одговара бидејки нема многу работа па место да ги плаќа фул сеа на боледување им дава само 60%. Win-Win ситуација.

Zeno ama ja ne rekov deka za tebe tuku za toj/taa sto ja/go pisal tekstot i naslovot.
Веста е точна, на сестрата и се скршило шишенцето и во обид да прикрие ставила раствор со вода внатре. На пациентите им е инјектирана вода наместо вакцина, па сега испитуваат кои ја примиле таа наводна "вакцина".
Сестрата е отпуштена инаку.

еве еден антиваксер, dr.Fullmich , ама има тука интересни и здраворезонски работи, ја поврзува работата со светската криза 2008...
https://mega.nz/file/DBlijbTL#-P_6NYTdr3-ZrigQ6psLy0KW8Bru_ZsiUG0Iiu9gzV8

Pa dobro si pisal, Dr. Füllmich sekogas e na front pri zagovori. Inace e doktor po pravo, pravnik e a no doktor medicinar ;)

Inace Füllmich veti deka ke go tuzi virologot Prof. Drosten od Berlinski Charite i Prof. Wieler glaven na Robert Kch institutot za taa namera zbiral pari ama seuste nema tuzba :)

Inace prijatel bil so Wolfgang Wodarg isto eden od ekipata.

Bez da go gledam videoto, pred nekolku meseci temata mu bese okolu PCR testovite deka mnogu bile so lazen rezultat. Mozebi, mozebi ne. Ali zrtvite ne se lazni.

Кинеските вакцини ќе бидат од Синовак 500.000.

Нема ниту АЗ, ниту Спутинк V, така да тешко дека ќе се вакцинирам. Можеби во Србија или Бугарија.

Фајзер ќе сонуваме.

Ај барем природен имунитет не ни бега.

Знаме едно Бате втор пат ја има прележано како болест, полесно било од првиот пат цела недела температура, вториот пат само умор, истоштеност, измореност. И да 11 до 12 месеци размак.

Ниска ефикасност. ( околу 50% )
Ама тоа да ти било за синовак, ние ќе сме зеле 200к синофарм која имала поголема ефикасност.
Некаде прочитав ефикасност од 80%, не сум сигурен баш

Ама тоа да ти било за синовак, ние ќе сме зеле 200к синофарм која имала поголема ефикасност.
Некаде прочитав ефикасност од 80%, не сум сигурен баш
Епа супер тогаш ако е синофарм во прашање.

„Ние во мај очекуваме дополнителна голема количина од 500.000 вакцини на Синовак, мислам дека ќе бидат сосема соодветно снабдени сите пунктови за масновна вакцинација. "

„Ние во мај очекуваме дополнителна голема количина од 500.000 вакцини на Синовак, мислам дека ќе бидат сосема соодветно снабдени сите пунктови за масновна вакцинација. "
Оваа недела, поточно Сабота према недела, ќе пристигнат 200к синофарм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom