Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Говеда мамето ваше хоштаплерско крвопијци народот нека умира и нека пати а вие бели мечки зашто сте се вакцинирале со Спутник па уште се буните.Кој кур сте вие преоритет па за вакцина да чекате али па кога ке размисмислам убаво малце му е на народот треба уште да го тртат и ебат пошто е стока .
https://faktor.mk/pratenici-se-chuv...o-pravat-ova-e-fejsbuk-politika-veli-trajanov

Говеда мамето ваше хоштаплерско крвопијци народот нека умира и нека пати а вие бели мечки зашто сте се вакцинирале со Спутник па уште се буните.Кој кур сте вие преоритет па за вакцина да чекате али па кога ке размисмислам убаво малце му е на народот треба уште да го тртат и ебат пошто е стока .
https://faktor.mk/pratenici-se-chuv...o-pravat-ova-e-fejsbuk-politika-veli-trajanov
Ај они што се говеда ама со кое лице новинарите коментираат кога испаднаа уште позаштитен вид на мечки и се вакцинираа пред сите?
Дека имаат поризична работа од тие што работат во рандом маркет или еден таксист?

Vo UK se dadeni 21.200.000 dozi Astra Zeneca i registrirani 168 slucaevi so tromboza. 1:126.000.
Ова и не се баш добри бројки. Поготово што беа 1 во милион, и како што вакцинираат помлада популација им расте соодносот.
Фобра вест е што повеќето од случаевиве не завршуваат со смрт (32 ца умреле сега), за разлика од првите што се јавија. Значи нашле начин да го детектираат и третираат ако се јави.

Само 20 пратеника од ВМРО се вакцинирале :pos: епа така е кога дремат кај Миленко и Нонковиќ на фб.

Што да правам ако ми се јават месецов за вакцинација? Не ми одговара од астролошки аспект.
@bijons Ќе ти објасни тоа подетално. Она е по астролошка медицина. Пиши и порака.

Дали моите постови се аргументирани се гледа од приложените извори на информации и логичните прашања и заклучоци. За тебе видовме што си: лоши обиди за шегобиец, слабо (непотковано) провокаторче и најверојатно (за ова сами си потврдивте со другиот член) ќе бидеш преносител на мутации.

Секој со својот капацитет на размислување и прибрани информации ќе си одлучува. Јас на пример, често поставувам прашања (за да соберам што повеќе информации) на кои очекувам конкретни и поткрепени одговори. Кај хемијата и физиката, нема толку различни/ спротивставени мислења во фелата, како кај медицината, кој знае зашто :toe:
можеби бидејќи таму, во 100 експерименти/случаеви, причината или резултатот се исти, додека кај официјалната медицина, господ напомош.

Врска науката, кога ќе почнеш да размислуваш и прашуваш, а не, слепо да веруваш на авторитет, тогаш ќе најдеш милион научни информации.
Дотогаш изигравај шегобиец, шири ги мутациите, а јас ќе се придржувам до изреката " не им давај бисери на свињите " :P
Не, ти воопшто не ми даде мене извори на информации. Уште чекам :D

Нема...ја наљутивте:(
Ох девојче, тие за друго и не знаат, секој втор збор им е шипурки.
Туку кажи ми, вистина таа е советникот хонорарец за справување со ковид19? Велат жена била и астролог.

Борат напраел вакцина бе ....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom