Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Недај боже да му скурчи и да си дае оставка, па командант вентили да го клаат министер за здравство.
Искрено ни ја не би го обвинил... За жал верувам човекот е под притисок од други гнасни суштества над него на кои им е битна фотељата на Илинденска и к*р не ги боли за ништо друго. Замисли некој Адеми да ти беше министер - прашање дали ќе тестираше воопшто у Чаир.

Што ќе ве интересира, тонеме од сите страни, Нина Групер стигна министер да биде, место да фатат работа нешто, ТикТок видеа ми снимаат.

Oстај ти Нина Групер, објасни ми со кој мозок решаваш сам себе да си ја посереш работата поради притисок од алчноста своја. Значи и ти си алчна и ја сум алчен и секој амбициозен човек е ебано алчен, ама сам себе да се погазиш и да немаш его нити карактер нити став ми е една од најголемите мистерии поврзани со нашиов мизерен „менталитет“. Значи раскрстив на 19 години дека нејќам да имам никаква поврзаност со државава освен што живеам ебано тука пошо сум јас ретардиран и емотивен ама ова ги поминува сите граници. Дете овде да ми расте попрво ќе се убијам со лажица за слатко.

Во кумановско во Липково се заразени, кој кур го става градот во карантин, се да му ебам по список?
Во Грчец се заразени ја става Гевгелија. Дека на Г почнувале :)

Штета што живееме со дел од популација која мора да си ги брани работните места итн., инаку кога ке бидат изборите треба ние гласачите да глумиме дека сме под карантин.

Штета што живееме со дел од популација која мора да си ги брани работните места итн., инаку кога ке бидат изборите треба ние гласачите да глумиме дека сме под карантин.
Па зар нема?

..
27b97e1932fbb3fd73ee104d17adfdc8.jpg

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Зекири во болница а? Сите ќе си го осетат здравството.

Леле овој замеников колку е неписмен мајко мила еј.

10 во Центар денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom