- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
se dupnav od prijavuvanje na 192 deka sedat po 2+ luge po kafici, ednas nemaat dojdeno da rasteraat.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se dupnav od prijavuvanje na 192 deka sedat po 2+ luge po kafici, ednas nemaat dojdeno da rasteraat.
Се пуштаат во оптек и во други населби, влагаат без маски насекаде, ќе се искашлаат и флигеови капки колку сакаш.Si se zarazuvaat sebesi na iftari so mi e gajle mene
Алал да ти е како успеваш да ја промашиш поентата, која се наоѓа на Гренланд, а ти си на 'ртот на Добрата Надеж. Ама добро, не ни очекувам нешто повеќе од лик кој си ги лечи малограѓанштината и комплексите на темава со плејадата навреди, секогаш кога ќе се појави.i interesen fenomen se onie: "abe sea ja ke sedam doma a u cair namu si shetkaat."
e dobro de, neka ispagaat. so vi e gajle vas?
ako sporedime deka nadvor ima otroven gas, i nekoj sedi doma a nekoj izleguva, koj e popameten? toj sto izlegol?
pa sedi doma be makedonce, retka e moznosta.
Брат зашто не моеш еднаш да речеш „да, сонароднициве ми се тапа и имаат голем дел од вината, јебига пробуваме да ја смениме таа пракса али бавно иде од социјални и културолошки причини“.
Алал да ти е како успеваш да ја промашиш поентата, која се наоѓа на Гренланд, а ти си на 'ртот на Добрата Надеж. Ама добро, не ни очекувам нешто повеќе од лик кој си ги лечи малограѓанштината и комплексите на темава со плејадата навреди, секогаш кога ќе се појави.
Еве уште продолжуваш да ја промашуваш поентата, како на дрво да му се збори. Немој тука со тие патетики нас-вас, жити се. Тоа може да ти помине кај некои слични утепани ликови, кај други малку потешко. Ме заболе тој над тебе што ќе им направел, негов проблем.aha. i kako hejtanjeto izricito PROTIV karantin ja resava sostojbata vo slucajov? vo sostojba na karantin 80% sedat doma, 20% se nadvor, primer.
bez karantin, site ke se nadvor.
eve gleas voj nad mene se ke im ebel po spisok? I koe e resenieto spored vas?![]()
1. Нема шанси да нема избори, вмро и сдс имаат 300к + членство од 91 наваму. Како ќе свирнат, така ќе биди.под бојкот мислев да нема избори а не ВМРО да не учествува.
Инаку секако дека народот нема да излезе особено при ваков страв бројките на излезност ќе бидат ниски.