Оти ова зголеменава смртност ја има само во високо вакцинирани европски држави. Еве во Бугарија нема
Треба да додадеш и во држави кои имаат одличен здравствен систем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти ова зголеменава смртност ја има само во високо вакцинирани европски држави. Еве во Бугарија нема
...најмалку до десет години има да се очекува од примениот антиковидспајк кој ќе буричка во гените и ДНКто, де појава на автоимуни болести, па потенцирани губење од контрола на хронични болести, па појава на рак најчесто леукемија и пореметување во коагулацијата на крвните садови, на жалост.Se prasuvam do koga ke kazuvaat deka bilo posle vakcinata. Aj posle nedela - dve, mesec-dve, ama vaka posle godina-dve da kazes bilo od vakcinata e malce stupidno.
Фајзер работел на мутирање (gain of function) на вирусот. Директорот на рисрч на Фајзер снимен тајно од Проџект Веритас.
Абе само се шалел, сакал да импресионира некого на љубовен состанок.
не можело така да му прават. Има среќа што сме овци и педери во душа, во други времиња после такви изјави (ако не е нека режија)
![]()
Сликава ти кажуе, ова е повик за Циганки само. Не важи за обични луѓе.
бафра, фејк е видеово, веритас е една лага, rookie move од твоја страна. Прати доктори што зборат и други репутабилни луѓе, батали ги овие шарлатани. Ќе ти дадам еден хинт, зошто нема ниту еден гостин во ресторантот освен него?
Профи Рон, кој дел е фејк, фотомонтажа ли е, педерот не работи во Фајзер или....
Која е причината за "фејковачи" и што па баш на Фајзер му се нафрлија? Може намерно пуштаат дозирани информации, да се јави страв и револт кај народот.
Кога сме сведоци на најсилната цензура во последни 80г, врз основа на што заклучуваш кој доктор ја збори вистината? Тие што претходно важеа за "репутабилни" дека знаат нешто, кои тврдеа дека вакцината штити од фаќање, пренос, па и смрт од ковид, нив пак ли да им веруваме
Јак ти е хинтот, одма ја сфати и сврти играта
Овие треба ли да ги слушам, оти доктор(к)иве на темава се расфрлаа со дефиниции, тврдења, а на овие нешто не им е познато: