Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Оти ова зголеменава смртност ја има само во високо вакцинирани европски држави. Еве во Бугарија нема

Треба да додадеш и во држави кои имаат одличен здравствен систем.

Знам игорче дека ова не те тангира, оти нели со короната е завршено, но, во интерес на темата од историски причини член од американскит таск форсе за корона, објаснува како се донесувале мерките.

Цело интервју.

Se prasuvam do koga ke kazuvaat deka bilo posle vakcinata. Aj posle nedela - dve, mesec-dve, ama vaka posle godina-dve da kazes bilo od vakcinata e malce stupidno.
...најмалку до десет години има да се очекува од примениот антиковидспајк кој ќе буричка во гените и ДНКто, де појава на автоимуни болести, па потенцирани губење од контрола на хронични болести, па појава на рак најчесто леукемија и пореметување во коагулацијата на крвните садови, на жалост.

уи.jpg

П.С
... и од затворската ќелија дадоа извештај дека се „самоубил во кофа со вода“, па сега зависи кој го пишува, која кажува и кој верува во сетоа тоа, ова во контекс на таткото што рекол, кој напишал и зошто напишал, исто и кабелот бидна крив што секундарно се претвори во пепел модуларната болница... па автобусот пепел се сторил за 5 минути од сообраќајниот знак што удрил... нели, кој како пишува и кој како верува и како му одговара да верува.

Фајзер работел на мутирање (gain of function) на вирусот. Директорот на рисрч на Фајзер снимен тајно од Проџект Веритас.

Абе само се шалел, сакал да импресионира некого на љубовен состанок.

:zver: не можело така да му прават. Има среќа што сме овци и педери во душа, во други времиња после такви изјави (ако не е нека режија) :popce:

Абе само се шалел, сакал да импресионира некого на љубовен состанок.

:zver: не можело така да му прават. Има среќа што сме овци и педери во душа, во други времиња после такви изјави (ако не е нека режија) :popce:

бафра, фејк е видеово, веритас е една лага, rookie move од твоја страна. Прати доктори што зборат и други репутабилни луѓе, батали ги овие шарлатани. Ќе ти дадам еден хинт, зошто нема ниту еден гостин во ресторантот освен него?

Последно уредено:
Во врска со муабетот дека Фајзер прави DirectEvolution на корона вирусот со мајмуни.
Настанот се случил блиску до лабораторијата на Фајзер. Некој луѓе дошле во контакт со мајмуните.

All Animals Are Accounted for After Truck Carrying 100 Lab Monkeys Crashed in Pennsylvania

A pick-up truck transporting 100 labratory monkeys collided with a dump truck in Pennsylvania on Friday, January 21, reports Michael Levenson for the New York Times.

According to the Wisconsin National Primate Research Center, these monkeys are often used for medical studies because their human-like neurological, reproductive, and immunological systems. The primates can cost up to $10,000 each. However, the type of research the monkeys were going to be used for was unclear. These types of monkeys are currently in high demand for coronavirus vaccine research, per the New York Times.

штом Такер вика мора да е реално. Иако ми беше сомнително знаејќи што фејкојна имаат тие вадено.

Одамна не сум пишал на оваа тема и ме интересира што бидна со онаа мајмунската зика беше чинам?Се извинувам "унапред" ама морам да прашам-Уште ли постојат глупи луѓе кои веруваат во овие гомнарии?Ако постојат нека примат мое сочувство пошто мозокот им е умрен и погребан и само телото им праќа сигнали дека уште се живи и функционираат..фактички дата базата е мртва само скриптата со читот лази како полжав и ги одржува во каков-таков живот...:coffee:

бафра, фејк е видеово, веритас е една лага, rookie move од твоја страна. Прати доктори што зборат и други репутабилни луѓе, батали ги овие шарлатани. Ќе ти дадам еден хинт, зошто нема ниту еден гостин во ресторантот освен него?

Профи Рон, кој дел е фејк, фотомонтажа ли е, педерот не работи во Фајзер или....

Која е причината за "фејковачи" и што па баш на Фајзер му се нафрлија? Може намерно пуштаат дозирани информации, да се јави страв и револт кај народот.

Кога сме сведоци на најсилната цензура во последни 80г, врз основа на што заклучуваш кој доктор ја збори вистината? Тие што претходно важеа за "репутабилни" дека знаат нешто, кои тврдеа дека вакцината штити од фаќање, пренос, па и смрт од ковид, нив пак ли да им веруваме :toe:

Јак ти е хинтот, одма ја сфати и сврти играта (y)

Овие треба ли да ги слушам, оти доктор(к)иве на темава се расфрлаа со дефиниции, тврдења, а на овие нешто не им е познато:

Профи Рон, кој дел е фејк, фотомонтажа ли е, педерот не работи во Фајзер или....

Која е причината за "фејковачи" и што па баш на Фајзер му се нафрлија? Може намерно пуштаат дозирани информации, да се јави страв и револт кај народот.

Кога сме сведоци на најсилната цензура во последни 80г, врз основа на што заклучуваш кој доктор ја збори вистината? Тие што претходно важеа за "репутабилни" дека знаат нешто, кои тврдеа дека вакцината штити од фаќање, пренос, па и смрт од ковид, нив пак ли да им веруваме :toe:

Јак ти е хинтот, одма ја сфати и сврти играта (y)

Овие треба ли да ги слушам, оти доктор(к)иве на темава се расфрлаа со дефиниции, тврдења, а на овие нешто не им е познато:

Вака многу исценирано изгледаше, типов више како глумец ми делуваше. А и можеби е некој драматичен педер, па затоа така ми заличело. Али штом Такер снимил видео за него ваљда е точно.

Го фатиjа педерскиот фаjзераш на дело.
До проваксерите: Да видите што подржувате и да прогледате наjпосле.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom