- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.077
- Поени од реакции
- 86.545
Прекинете со паралели од Втора Светска.Што да се очекува друго од земјата која е колевка на фашизмот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прекинете со паралели од Втора Светска.Што да се очекува друго од земјата која е колевка на фашизмот.
Ќе спиеш ли мирно господине Филипче додека стигнеш пред ГОЛЕМИОТ СУД!?
Па не гледам некоја разлика. Само уште концентрациони логори фалеа изминатите две години за сликата да е комплетна.Прекинете со паралели од Втора Светска.
Незнам такви експерти, досега не сум видел, тврдеа чекајте пола година да измислиме вакцина и се враќаме во нормала. Видовме што пробуваат да пробутат- принудна експериментална генетска терапија, минимум на 6 месеца.
Во Израел се на четврта игла, 90% бустерирани и страшен ковид терор, Австрија, Холандија, Германија, Австралија, за тие доктори ли имаш предвид?
Порано се чудев како можело да дозволат да се деси тоа ?
Прегледај го приврзокот 319632
Сега ми е јасно можело, многу лесно!
Прегледај го приврзокот 319633
Ете вака, како денеска, иако ова што го прават сега е многу повеќе од тоа порано и по неприродно.
Но и регресот е поголем денеска, од тогаш, а и има понапредна техносфера, и повеќе персонално шпионирање, гестапо, Гебелс се бебиња цицалчиња спрема Алфабет, Блек рок, Вангард, Круг...
Па не гледам некоја разлика. Само уште концентрациони логори фалеа изминатите две години за сликата да е комплетна.
Кои сме тоа ние и вие? Па и тебе те затвораа ко стока бе Игорче.Pogolem zum napraj.
Ete za sporedba Drosten vo posledno vreme e dosta optimisticen za negovi uslovi. Inace ti mesas politika, medicina, nauka. Po potreba, neli.
Автоматски споено мислење:
Taka e. Vie ste novite Evrei. So vozovi ve nosat.
Vikas? Se nataziv.Кои сме тоа ние и вие? Па и тебе те затвораа ко стока бе Игорче.
Австрија не е колевка на фашизмот. Италија e.Па не гледам некоја разлика. Само уште концентрациони логори фалеа изминатите две години за сликата да е комплетна.
Посети некоја јавна куќа за да се развеселиш, барем таму имаш колку сакаш. Верувам дека тие што работат имаат три дози, така да не се плаши.Vikas? Se nataziv.
Ок маче. Не знаев дека Адолф е од Рим. Муабетот беше дека очекувано беше од Австријците да тргнат по стапките на својот сограѓанин.Австрија не е колевка на фашизмот. Италија e.
Прекинете со паралели од Втора Светска.
Јас сум слушнал за неколку што не умреле од сида. Еден од нив, за магичниот "лек " што им го препишувале, ова го има изјавено:ХИВ не постои, се е тоа измислено од big pharma и индустријата за кондоми за профит и контрола врз населението. Сигурно Ротшилд има инвестирано во Дурекс, најверојатно и негова е компанијата. Колку луѓе познавате што умреле од сида? Разбудете се, не им давајте да ве контролираат и лажат.
Заменици да бидат @bijons и @Bafra ...ќе го расцветаат здравството![]()
Д-р Пановски и д-р Даниловски да влезат во Комисијата за заразни болести ѝ предлага ЛДП на Владата - 24sedum.net
Либералдемократската партија предлага во Комисијата за зарани болести да членуваат д-р Никола Пановски и д-р Драган Даниловски, двајцата лекари кои неуморно во текот на последниве две години од почетокот на пандемијата алармираат и споделуваат совети и препораки за граѓаните и совреме...24sedum.net
@teneke министер за здравство
Vikas ili nagajgas?Австрија не е колевка на фашизмот. Италија e.
Австриците се посебен случај секако, али тоа повеќе што патат од комплекси. Слично како Швајцарците иако тие не се историски сомнителни.Vikas ili nagajgas?
25 god sum ovde i poznavam barem 1000 dusi sto uste si go cuvaat firerot po tavani.
Bivshiot Shef bil SS Nacalnik i uniformata ja cuva uste, ja imam videno
Што има врска фирерот и СС со фашизам? Фашисти се во Италија, Германците се нацисти.Vikas ili nagajgas?
25 god sum ovde i poznavam barem 1000 dusi sto uste si go cuvaat firerot po tavani.
Bivshiot Shef bil SS Nacalnik i uniformata ja cuva uste, ja imam videno