Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti se smej Ronceto, toj vekje dve vo plus e. Nikogas nema da dozvoli nekoj nego da go nareci antivakser
Ti se smej Ronceto, toj vekje dve vo plus e. Nikogas nema da dozvoli nekoj nego da go nareci antivakser.
Сврши работа кога стигна да читаш или гледаш воопшто канализација како BBC и CNN. Сител и Канал 5 се премија за овие.
Навистина не разбирам кој воопшто ги прати овие медиуми, навреда на интелигенцијата е да ги слушаш глупостите кои ги сервираат овие.
Всушност не знам зошто се чудам, во светот преовладува тешко глупава маса на народ.
СЗО пред недела вели дека вакцините не се ефикасни во спречување зараза (но сепак штитат од смрт) а овие носат закон за задолжителна вакцинација од 18 години со истите а притоа уште им воведуваат рестриктивни мерки па и за вакцинираните.Австрија ја направи задолжителна вакцината за сите граѓани над 18 години. Европа се соочува со нова серија мерки и рестрикции. Кој би рекол дека ние, во овие сегменти, ќе бидеме држава за пример.![]()
Што да се очекува друго од земјата која е колевка на фашизмот.Австрија ја направи задолжителна вакцината за сите граѓани над 18 години. Европа се соочува со нова серија мерки и рестрикции. Кој би рекол дека ние, во овие сегменти, ќе бидеме држава за пример.![]()
Лук Монтание, мисли дека ако го открил вирусот на сида, го фатил бог за муда и разбира од Ковид.
Од ковид разбираат само Филипче, Заев, Фаучи и ред други познати и непознати доктори.
Таму нема вирусолози, генетичари, епидемиолози, освен корпорациски доктори сврзани со разработка производство и трговија на пиперки, патлиџани, вакцини, препарати, Сорос, СЗО, партиски директори на клиники и други НВО...
Pa ne e ekspert za korona-virusi, ima i popametni od nego. Da, eden e od tie sto go otkrile HIV sto ne znaci deka e seznaen. Na primer vika, deka so zdrav nacin na zivot moze da se pobedi HIV. Vidi https://www.youtube.com/watch?v=8ilwK9Rod6U Ali dokazot uste ne go pokazal. Tuku, porelevantni se drugi koi cel zivot se zanimavaat so koronavirusi, koi dosega bea dosta vo pravo okolu virusot. Ne zboruvame za merkite na koi ti celis sponuvakji politicari.