Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е вистина ова за три дози, нема да се вакцинирам по трет пат.
Се осеќам преварено и направен мајмун, ни обеќаа дека ако се вакцинираме ќе се враќаме во нормала, без маски и нормално функционирање.
Еве ме две години, прележан, со 2 дози, уште ми бараат маски и живеам под страв од корона.
Епа трета доза, курац.

AAPS за вакцинацијата на мали деца
The Association of American Physicians and Surgeons

Ако е вистина ова за три дози, нема да се вакцинирам по трет пат.
Се осеќам преварено и направен мајмун, ни обеќаа дека ако се вакцинираме ќе се враќаме во нормала, без маски и нормално функционирање.
Еве ме две години, прележан, со 2 дози, уште ми бараат маски и живеам под страв од корона.
Епа трета доза, курац.
Ако си прележан и со 2 дози не гледам потреба од трета. Ако така сакаш, имаш веќе буст со двете дози.

Ако си прележан и со 2 дози не гледам потреба од трета. Ако така сакаш, имаш веќе буст со двете дози.
супер си бев по прележувањето, во јули/август ја примив 1/2 доза, искрено и за патување,бидејки цертификатот од прележување го скратија на 6месеци... ама влијаеше и кога ме врати од Тинекс кај Лиса центарот... ама еве сега цела недела сум за никаде , не е ковид туку обична настика ама многу јака или господ знае, а никогаш не сум имал до толку проблем, посебно што ете и почна грејна сезона и омекна
( нели ладно беше септември)... факт е дека секоја вакцина на некој начин го намалува имунитетот и прашање е кога да се земе...

супер си бев по прележувањето, во јули/август ја примив 1/2 доза, искрено и за патување,бидејки цертификатот од прележување го скратија на 6месеци... ама влијаеше и кога ме врати од Тинекс кај Лиса центарот... ама еве сега цела недела сум за никаде , не е ковид туку обична настика ама многу јака или господ знае, а никогаш не сум имал до толку проблем, посебно што ете и почна грејна сезона и омекна
( нели ладно беше септември)... факт е дека секоја вакцина на некој начин го намалува имунитетот и прашање е кога да се земе...
Искрено може све да им се препише на вакцините ама како што гледам во многу држави сега има бран на други вируси кои лани ги немаше поради маски и дистанца.

AAPS за вакцинацијата на мали деца
The Association of American Physicians and Surgeons
...ако добро памтам, искуства и можни несакани реакции собрано пост вакцинирање на деца од 5 години (со одобрение на родители) со антиковид вакцина на Фајзер ке бидат затворени за крајна евалуација и извештај до ФДА во декември 2023 год, а за уште помали до 6 месечно бебе извештајот треба да се даде до декември 2025 година, така да самата препорака сега значи собирање искуства и податоци на поширока педијатријска популација,

Мислам дека ако сакаат некого да разубедат, дека вакцините штитат, треба да почнат да објавуваат податоци за вкупна смртност од било која причина на луѓе што примиле барем една вакцина, спрема невакцинирани.

Значи настрана статистиките за колку штитат вакцинитие од Корона.

Од она што го гледам треба да се направи анализа колку убиваме, колку спасуваме со вакцините.

Во моментов во Британија вакцинираните до 65 години умираат за 1.8 пати повеќе од невакцинираните на 100.000 жители соодветно вакцинирани/невакцинирани, од било каква смртност.

Така да ќе биде добро да ни дадат нашиве една ваква статистика.

1636352701785.png

Германска покрајина Саксонија-Анхалт. Инциденци поделени на вакцинирани-невакцинирани во три групи према староста. Заеби гласини во форумов кои сакаат да сугерираат, дека има пандемија на вакцинирани.

Менгеле и Широ Иши може вода да им носат на овие

caf04f0a-4bf8-4157-9d7a-d4d93bd9d627.jpeg
Автоматски споено мислење:

The Italian Higher Institute of Health has drastically reduced the country’s official COVID death toll number by over 97 per cent after changing the definition of a fatality to someone who died from COVID rather than with COVID.
Italian newspaper Il Tempo reports that the Institute has revised downward the number of people who have died from COVID rather than with COVID from 130,000 to under 4,000.
“Yes, you read that right. Turns out 97.1% of deaths hitherto attributed to Covid were not due directly to Covid,” writes Toby Young.

Последно уредено:

Ke mu kaze li nekoj deka Sinofarm e isto ko da ne e vakciniran?
важно има Тапија... а ти прими фајзер ?

Последно уредено:
Менгеле и Широ Иши може вода да им носат на овие

Прегледај го приврзокот 312666
Автоматски споено мислење:

The Italian Higher Institute of Health has drastically reduced the country’s official COVID death toll number by over 97 per cent after changing the definition of a fatality to someone who died from COVID rather than with COVID.
Italian newspaper Il Tempo reports that the Institute has revised downward the number of people who have died from COVID rather than with COVID from 130,000 to under 4,000.
“Yes, you read that right. Turns out 97.1% of deaths hitherto attributed to Covid were not due directly to Covid,” writes Toby Young.
rofl, не сум знаел дека лабораторијата во Вухан го има знакот на Umbrela.

Шегобиец, Шангај рисрч лаб.
Вухан, Амбрела, Ракун Сити, која е разликата со такви чудовишни експерименти

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom