Користите ли firewall?

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување

Дали користите некој вид на firewall?

• Вкупно гласачи
    80
Pa koga kako nekogas moram da isklucam za da igram online, ama najcesto mi e uklucen, i plus toa si imam dopolnitelen firewall za zastita od napadi.

ja koristev od Panda firewall so bese ama epten dosaduvase go izbrisav posle od windows-ov ama i od nego mi *k*r*i i iskluciv sve ....

FLiX напиша:
Pa koga kako nekogas moram da isklucam za da igram online, ama najcesto mi e uklucen, i plus toa si imam dopolnitelen firewall za zastita od napadi.
Па можеш да му направеш exeption на таа игра или слично. Јас го користам Кериото и многу сум задоволен(ме питува за се што е сомнително дали да му дадам пристап или не) и плус имам и рутер поврзан со компјутерот :)

Go koristam vgradeniot firewall na routerot

I jas koristam firewall,toj od xp service pack 2 sto e ... Zadovolen sum,mislam do sega dobro ja vrsi rabotata. :D

Користам Керио и супер е:D да не го подречам ама не сум имала проблеми до сеа со него...

ZoneAlarm PRO 6.5.737
Топ е!
+ тој во рутерот

Да и NOD32 антивирус. И супер е...

jas go koristam toj sto e so hp odnosno windows firewall. dali treba da stavam nekoj drug kazite ve molam i dali e dobro ova softverce za adware zastita sehttp://rs49.rapidshare.com/files/8489042/Ad-Aware_SE_Pro_1.06_R.rar
pisite ve molam

Луѓе па не бива само со антивирус. Барем тој што е вградениот на Виндоуз нека ви остане упален.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom