Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Само да кажам дека на оваа Копа Америка ќе си навивам за CAROT!!! и Аргентина... Оние манекените од Бразил да Бог да уште во групи да испаднат,

како одигра касапот Медел,знам ноќеска играше штопер,аме пуштив кошарка и сум заспал :D

ја и другарче пред да почне утакмицава сабајле :pos::pos::pos:

e3Cy9j9.png

A5MWFXZ.png

KvtFsQx.png

Прво мислеф не се квалификувале овие па таму ја гледа грешката али.... :Д
ќе го утешам сеа дека не е единствен :Д

Па си можел да ми дадеш лајк на анализата кога веќе навиваш за нив. : ))

Иначе дојдов за друго.

До утре обавезно да ја потсетите Илумиус да го префрли постот на Ел Нињо, оти очигледно заборава работи, а постот неможе да замириса како стековите, што значи нема тероија да и текне.
Постот на Ел Нињо уште не е префрлен. @Ilumious @Peja989

Man of the match ARTURO :kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna:

Ocekuvav povekje od Sanchez, toj Beasojeur veze nema, treba Vargas da pocnuva sledna utakmica od 1minuta.

Vidal odigrase dobar mec, najdobar bese kaj Chile, vistinski lider na timot. Bravo :kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna:

p.s. Navivam za Chile :D Redno e i tie da slavat po prv pat vo istorijata na Copa America.

Сакаш ја и ти да се кандидираме за модератори на фудбал?

#promeni #dostae #odetesi #sukurac #sutripickematerine #supickumater
Абе арно е и вака. :D

"Да прајме аназлизи за Копа Амрика" - како ќе кажете
"Пеџа заклучи темата" - темата заклучена
"Oтверете ја темата" - темата отворена
"Префрлете постот" - постот префрлен

Коа ќе видиш они работат за нас. :cool: Ние пуштаме директиви цело време, они ги извршуваат. Значи, ние сме тие зад сцената што диригираат, а во исто време немаме никаква одговорност. Овие само имаат повеќе алатки, и даваат казнени, па си ствараат непријатели меѓу народот. :LOL:

Коа ќе им досади и ќе дадат оставка, ќе си се кандидираме фино лепо за модератори, па и формално ќе го вршиме ова што го правиме сеа. Може да го земе и Ел Нињо, таман до тогаш ќе заврши со вишните. :D

Абе арно е и вака. :D

"Да прајме аназлизи за Копа Амрика" - како ќе кажете
"Пеџа заклучи темата" - темата заклучена
"Oтверете ја темата" - темата отворена
"Префрлете постот" - постот префрлен

Коа ќе видиш они работат за нас. :cool: Ние пуштаме директиви цело време, они ги извршуваат. Значи, ние сме тие зад сцената што диригираат, а во исто време немаме никаква одговорност. Овие само имаат повеќе алатки, и даваат казнени, па си ствараат непријатели меѓу народот. :LOL:

Коа ќе им досади и ќе дадат оставка, ќе си се кандидираме фино лепо за модератори, па и формално ќе го вршиме ова што го правиме сеа. Може да го земе и Ел Нињо, таман до тогаш ќе заврши со вишните. :D
Meне Илумиус вчера ме прашува што треба да праи, кога да ја отвори, кога да пишува. Добри се децава, фини културни само Пеџа малце се курчи ама добар е, му летаат малце бубачките, у пубертет е. :D

Meне Илумиус вчера ме прашува што треба да праи, кога да ја отвори, кога да пишува. Добри се децава, фини културни само Пеџа малце се курчи ама добар е, му летаат малце бубачките, у пубертет е. :D

Дај бе не ме влечи за рука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom