Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постот на Ел Нињо уште не е префрлен. @Ilumious @Peja989Па си можел да ми дадеш лајк на анализата кога веќе навиваш за нив. : ))
Иначе дојдов за друго.
До утре обавезно да ја потсетите Илумиус да го префрли постот на Ел Нињо, оти очигледно заборава работи, а постот неможе да замириса како стековите, што значи нема тероија да и текне.
Сакаш ја и ти да се кандидираме за модератори на фудбал?
ketibam predavnikot!Сакаш ја и ти да се кандидираме за модератори на фудбал?
#promeni #dostae #odetesi #sukurac #sutripickematerine #supickumater
Абе арно е и вака.Сакаш ја и ти да се кандидираме за модератори на фудбал?
#promeni #dostae #odetesi #sukurac #sutripickematerine #supickumater
Meне Илумиус вчера ме прашува што треба да праи, кога да ја отвори, кога да пишува. Добри се децава, фини културни само Пеџа малце се курчи ама добар е, му летаат малце бубачките, у пубертет е.Абе арно е и вака.
"Да прајме аназлизи за Копа Амрика" - како ќе кажете
"Пеџа заклучи темата" - темата заклучена
"Oтверете ја темата" - темата отворена
"Префрлете постот" - постот префрлен
Коа ќе видиш они работат за нас.Ние пуштаме директиви цело време, они ги извршуваат. Значи, ние сме тие зад сцената што диригираат, а во исто време немаме никаква одговорност. Овие само имаат повеќе алатки, и даваат казнени, па си ствараат непријатели меѓу народот.
Коа ќе им досади и ќе дадат оставка, ќе си се кандидираме фино лепо за модератори, па и формално ќе го вршиме ова што го правиме сеа. Може да го земе и Ел Нињо, таман до тогаш ќе заврши со вишните.![]()
Meне Илумиус вчера ме прашува што треба да праи, кога да ја отвори, кога да пишува. Добри се децава, фини културни само Пеџа малце се курчи ама добар е, му летаат малце бубачките, у пубертет е.![]()